Nyhed

U2 genudgiver klassikere på vinyl

GAFFA.dk – Alt om musik

Det irske megaband er klar med tre udgivelser på vinyl i april.

U2 skriver på Twitter, at deres Wide Awake In America EP (1985) og albummene Pop (1997) og All That You Can't Leave Behind (2000) genudgives på vinyl. Sidstnævnte blev produceret af Daniel Lanois og Brian Eno og er kendt for klassikere som "Beautiful Day" og "Elevation", mens den elektronisk påvirkede Pop blandt andet bød på hits som "Discothèque" og "Staring at the Sun". Wide Awake In America EP rummer to livenumre og to B-sider.

De tre vinyludgivelser er sat til at udkomme den 13. april, tæt på Record Store Day 21. april, men er altså ikke direkte Record Store Day-udgivelser.


LÆS OGSÅ: Meningsmåling: Så mange vil forsøge at købe billetter til U2

Artiklen fortsætter under videoen.

Se musikvideoen til "Beautiful Day" fra 2000:

U2 spiller i Skandinavien i efteråret, hvor de som eneste sted besøger København i Royal Arena den 29. og 30. september. Begge koncerter blev omgående udsolgt.


Koncertarrangøren Live Nation udtalte dengang:


"Som med alle U2-turnéer vil denne nye arena-produktion udforske det nyeste inden for avanceret teknologi. eXPERIENCE + iNNOCENCE-turnéen er en videreudvikling af den unikke og innovative scene fra 2015-turnéen, et topmoderne lydsystem og en helt ny super-opløsning LED-skærm i ny, dobbelt så høj opløsning som 2015-skærmen."

ANNONCE