Nyhed

Turnéaktuelle Veto udgiver intens live-video

GAFFA.dk – Alt om musik

Veto udgiver ny live-video fra P6 Beat Session. Se videoen ovenfor.

Veto har i dag udgivet en live-video til nummeret "16 Colors", som bandet fremførte til P6 Beat Session lørdag den 10. febuar i DR Koncerthusets Studie 3. 

Udgivelsen af live-videoen kommer i kølvandet på bandets fjerde album 16 Colors, der udkom dagen for indspilningen, den 9. februar. Veto fremførte hele 16 Colors fra start til slut i Koncerthuset i Studie 3.


Koncerten var for særligt indbudte blandt bandets største fans, idet man skulle ringe og sende historier til P6 Beat med sin forklaring af sit tilhørsforhold til bandet, og hvorfor man gerne ville opleve denne specielle koncert. Resultatet blev et fyldt Studie 3 med glade fans, og hvor koncerten kunne streames live via P6 Beat. Samme koncept fandt sted i Koncerthuset, da Dizzy Mizz Lizzy fremførte hele deres seneste album, Forward in Reverse.

Veto drager snart på Europa-turné, men kan opleves igen på dansk jord, når de for fjerde gang spiller koncert på Roskilde Festival. De vender også tilbage med flere danske festivalkoncerter i 2018, og så indledte de sidste uge deres Danmarksturné, der stadig har tre koncerter tilbage.
 

Veto turné marts 2018:

14. marts – VoxHall, Aarhus
15. marts – Store Vega, København (udsolgt)
16. marts – Store Vega, København


LÆS OGSÅ: Stort Veto-interview: Fire års stilhed, men aldrig helt forsvundet

 

 


ANNONCE