Nyhed

Video: Node får hjælp af skandinaviske hitmagere

GAFFA.dk – Alt om musik

Danske Node er klar med ny musikvideo i selskab med nordmand og svensker.

Node udgav for nylig sit debutalbum, Cambiarme. Et album, hvor samtlige 12 sange strøg direkte ind i Top 50 på den danske Spotify Chart, og albummet gik også direkte ind på albumhitlistens førsteplads, foran Thomas Helmig, som måtte nøjes med at ligge nummer to.

LÆS OGSÅ: Vedkommende og ærligt øjebliksbillede fra Node


Én af sangene på albummet har nu fået sit eget visuelle univers. På "Didi" har Node samarbejdet med norske Hkeem og svenske Lamix.

Tilsammen tæller den skandinaviske trio over 130 millioner streams. De tre venner giver, med sangen "Didi", deres bud på, hvordan de tre skandinaviske lande kommer tættere på hinanden.

På singlens første vers er det Nodes velkendte stemme, der udgør lydbilledet. Siden han udgav sin første single i 2016, har han opnået fire guldplader, to platinplader og mere end 70 millioner streams.


"Sangen handler om en kvinde, der godt ved, hvad hun er værd, og drengene ved det også godt, men de spiller bare med på spillet, for i sidste ende vil man bare have kvinden," fortæller Node.

Efter omkvædet er det Hkeem, der synger på andet vers. Den unge nordmand udgav sit debutudspil Fy Faen sidste år, og derfra er det gået stærkt. Efter kun et år har Hkeem nået 45 millioner streams på Spotify, og for tre uger siden vandt han prisen for Årets Sang til dette års Spelleman-prisuddeling i Norge.

På singlens tredje vers er det svenskeren Lamix, der runder sangen af. Lamix har, med sin unge alder på kun 20 år, vundet sin første P3 Guld Pris som Future Artist. Hans hit "Hey Baby Remix" blev nomineret til Årets Sang til den svenske Grammy.


LÆS OGSÅ: Tivoli er klar med Fredagsrockprogrammet

Se musikvideoen til "Didi ft. Hkeem Lamix":


 

ANNONCE