Nyhed

Vend op og ned på fredagen med Chris Brown & Lil Dicky

GAFFA.dk - Alt om musik

For en uge siden kunne Chris Brown og Lil Dicky vende op og ned på hinandens liv i en komisk genskabelse af filmen Freaky Friday, med deres komiske rap-sang af samme navn.

Livet kan godt være lidt hårdt, når man som rapper har taget navnet Lil Dicky til sig – i hvert fald i fortællingen i musikvideoen, hvor rapperen har et akavet møde med to fans på en restaurant. Kæresten skal forklare rappernavnet og hvad han rapper om, og det er ikke den fedeste oplevelse for 30-årige Lil Dicky.

Livet kan OGSÅ være lidt hårdt, når man er verdenskendt rapper, og alle vil spørge om, hvad man egentlig gjorde mod Riri (Rihanna) dengang i 2009, det vil sige, hvis man hedder Chris Brown.

Er man som de to rappere heldige (eller uheldige afhængige af synspunktet), kan man som i Lindsay Lohan-filmen fra 2003 bytte krop for en dag. I hvert fald hvis man spiser på en restaurant med en magisk tjener.

LÆS OGSÅ: Snapchat taber milliarder efter Rihanna-kontrovers 

Fra Kanye i DM’en, piger i sengen og syge dansetrin til akavet hvid rapper eller den anden vej rundt – det resulterer i hvert fald i en storkomisk video, som du kan se ovenfor. Også stjernerne Ed Sheeran, DJ Khaled og Kendall Jenner er med på legen og gæster kort videoen.

Det er ikke altid, det lykkes, det med at lave komik-rap. Rap, en genre, der er mere kendt for sin hårde kant fra gaderne i 90’erne, har dog for tiden fået sit overtag på popmusikken og mæsker sig i popularitet fra mainstream-publikum – måske derfor en video som denne kan lykkes i dag. Ikke at forglemme Chris Browns dansetrin og overbevisende skuespil, der skaber en brugbar etos for rapperen. 

ANNONCE