Nyhed

GAFFA på gaden nu: Mød Soleima, James Corden, Jacob Dinesen med flere!

GAFFA.dk - Alt om musik

Så er GAFFAs april-nummer på gaden!

Glæd dig til 68 sider proppet med interviews, anmeldelser, klummer, koncertanbefalinger og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller gå fuldstændigt offline og bladre igennem vores analoge magasin. Det kan være ret så forfriskende og afslappende i disse digitale tider. Du finder det på en café, et bibliotek, i en pladebutik, på et spillested eller hos en anden kulturinstitution nær dig. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun 29 kroner: tilmeld dig GAFFA Guld her

I denne måned pryder skønne Soleima forsiden. Lær hende hende bedre at kende sammen med det unge fænomen Jacob Dinesen, pionererne A Perfect Circle, den norske hitmaskine KYGO og James Corden, der er manden bag en af de største virale succeser, nemlig Carpool Karoke. Vi havde fornøjelsen af at møde den yderst sympastiske brite i LA og fik en skøn snak om forholdet til musik, og om hvilke Carpool-oplevelser, der står stærkest i hukkommelsen.


Du kan også møde danske Wood Chips, den britiske popkomet Lewis Capaldi og de arhusianske rapgruppe i MONTI. Foruden et stort interview med den superaktuelle, musikelskende forfatter og tidligere musikanmelder Leonora Christina Skov

Derudover kan du naturligvis nyde vores faste indslag i vores introsektion. Heriblandt redaktørens leder, Bag om forsiden, Minus til plus, Nye udgivelser vi glæder os til, Ordet er frit, Hold øje med – fire favoritter fra vækstlaget, Soundtrack til livet og de bedste tracks lige nu. 

Livesektionen byder på de bedste liveanmeldelser, Månendens spillested, Månedens event, Live-nyheder samt redkationens og skribenternes koncertanbefalinger.


GOD FORNØJELSE!

ANNONCE