Nyhed

When Saints Go Machine annoncerer ep med ny single

GAFFA.dk – Alt om musik

When Saints Go Machine er klar med en ny single, der bliver forløber for en splinterny ep, som ser dagens lys i næste måned. 

Efter godt og vel fem års musikalsk stilhed udgiver When Saints Go Machine deres nye ep It’s A Mad Love. Det sker den 4. maj. Allerede nu er gruppen ude med det første udspil i form af singlen "ZeroFrame". Hør det nye track her:

Artiklen fortsætter under videoen

Frontman Nikolaj Vonsild fortæller om den nye ep:


– It’s A Mad Love er lydmæssigt mere fri af form end tidligere udgivelser. Teksturen og gentagelserne spiller en vigtigere rolle end den klassiske opbygning. Det er om noget en atmosfærisk udgivelse, hvor progressioner er bestemt af naturlighed, både hvad angår lyd og lyrik. Det er et mål at nå til et punkt, hvor intet er optimeret i forhold til at gøre det nemmere tilgængeligt ud fra andre parametre, end at vi alle deler samme følelsesspektrum."


LÆS OGSÅ: 15 nye navne til Spot Festival

For de fire medlemmer i When Saints Go Machine har den lange pause været definerende for tilblivelsen af det kommende udspil. Pusterummet har ifølge dem selv givet plads til fordybelse og samtidig til at eftersøge egne projekter, hvor Jonas Kenton og Silas Moldenhawer sammen har produceret musik under navnet Kenton Slash Demon, mens Nikolaj Manuel Vonsild blandt andet har været aktiv i duoen Cancer og Khalil, mens Simon Muschinsky har spillet med League Of Extraordinary Gentlemen.

– Vi havde brug for at mærke, at der var et liv uden for bandet. Musikalsk havde vi brug for at søge egne projekter, og det daglige liv havde brug for mere input og mindre output, siger Vonsild.


Killer Mike (Run The Jewels), der også gæstede sangen "Love And Respect" fra Infinity Pool, er tilbage som featuring på ep'ens næste single "ArrowThroughSkinOutOfBlueSky". Den danske kvartet er blandt andet annonceret til årets Spot Festival og Heartland Festival, 

ANNONCE