Nyhed

Beyoncé demonstrerer fortsat dominans på Coachella

GAFFA.dk - Alt om musik

Coachellas anden weekend kunne fortsat præsentere en Beyoncé i verdensklasse, til trods for fald, og nu i lyserødt.

Verden kunne ikke få hænderne ned, efter Beyoncés Coachella-optræden så lyset sidste weekend i LA. Sidste uges optræden blev live-streamet, men ikke denne weekend, hvor rygterne gik på, at showet ville byde på nye elementer.

B er stadig i Balmain, da hun indtager scenen. Nu en sølvdragt frem for sidste uges sorte get-up. Desuden er de mange gule trøjer på det store hold på scenen skiftet ud med lyserøde. 



Det var altså mest kosmetiske ændringer, men B kunne også vise en ekstra gæst frem i form af J Balvin, der sang “Mi Gente”. De resterende gæster inkluderede de samme som sidste weekend, men når ens familiære line-up af gæster er JAY-Z, Solange, Kelly Rowland og Michelle Williams, er der måske heller ikke så stor grund til at skifte ud på den front.

Da Solange gæstede på scenen, måtte de to søstre dog hurtigt håndtere et fald, da et kram i stedet resulterede i, at de begge lå på scenegulvet. Men "the show must go on", og de to showbiz-søstre håndterede da også faldet med erfaring og finesse. 



Anmelderne er umiddelbart enige om, at det andet show viste en Beyoncé stadig på toppen, men samtidig mere afslappet og charmerende. Måske et resultat af første shows succes og dermed mindre nervøsitet for det næste. Du kan altså stadig godt glæde dig til, at Beyoncé og Jay-Z gæster Danmark til juni.

 

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den




ANNONCE