Nyhed

Scarlet Pleasure giver fire efterårskoncerter

GAFFA.dk - Alt om musik

De danske hitmagere gæster fire byer på deres 2018-turné til oktober. Det gælder Odense, København, Aalborg og Næstved. Det bliver de eneste koncerter ud over festival-optrædener i 2018.

Scarlet Pleasure kunne i marts demonstrere deres mange hit-singler og medfølgende succes i Scandinavian Congress Center i Aarhus samt i Forum Black Box. Deres optræden i Aarhus førte en femstjernet anmeldelse med sig fra GAFFAs anmelder:

"De gjorde det igen i aften – forvandlede salen til et glohedt drivhus med dansevenlige hits om “vamos a la playa” i deres bagkatalog af uundgåelige hitbaskere." 

LÆS OGSÅ: Tropiske duftlys flakker i efterårsmørket 

"Man bliver sindssygt glad efter sådan en koncert. Scarlet Pleasure har max underholdningsværdi, et bagkatalog med fede sing-along-hits, og de kan fylde en scene og et rum. Og så kan de fremkalde en følelse af nostalgi efter både 90’erne og varme sommerdage. Nu er det forår."

I februar vandt de tre af de helt store GAFFA-Priser, og pop-trioen lever livet helt på toppen af den danske musikscene for tiden. 2017 bød på to ep’er i form af Limbo og Lagune, der indeholder hits som "Limbo", "Good Together" og "Deja Vu"Trioen befinder sig for tiden i LA, og mon ikke det betyder, at vi kan håbe på endnu mere ny musik i den nære fremtid. 




Datoerne for turnéen ser således ud: 

18.10 Odense – Odeon

19.10 Aalborg – Skraaen


20.10 Arena Næstved

24.10 København – Store Vega

ANNONCE