Nyhed

Danske rapstjerner til Grøn Koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Suspekt er med for fjerde gang

Grøn – tidligere kendt som Grøn Koncert – har netop offentliggjort et nyt navn til sommerens musikkaravane, nemlig Suspekt. Det er fjerde gang, den erfarne og succesfulde hiphopgruppe tager rundt med Grøn. De har tidligere gjort det i 2008, 2014 og 2016 plus de gange, hvor medlemmerne har optrådt til koncerter som del af andre konstellationer. 

Den ene af de to frontfigurer, Andreas Bai Duelund alias Bai-D, forklarer lidt om, hvad publikum kan forvente:

”Når man spiller på Grøn, så er det ikke 90 minutter, hvor du når at komme op og ned i dynamikken i sættet. Det hele er lidt kortere end normalt, så man skal forvente sig nogle virkelig intense koncerter. Vi kommer med 380 kilometer i timen og brager igennem.”

Suspekt har et godt livery, hvor GAFFA sidste år tildelte dem de maksimale seks stjerner for deres koncert i Scandinavian Congress Center i Aarhus.


LÆS OGSÅ: Respekt til Suspekt og respekt fra Suspekt

Det er femte gang, Grøn bekendtgør en kunstner for 2018. De tidligere annoncerede navne er Lukas Graham, D-A-D, Phlake – debutanter i Grøn-sammenhæng – samt Cisilia og Joey Moe, hvor de to sidstnævnte spiller sammen i et helt nyt musikalsk samarbejde.

Når Grøn i år turnerer landet rundt for 36. gang, er det ligesom sidste år med to koncerter i København. Som noget nyt bliver den første af de to koncerter i København afholdt på Tiøren ved Amager Strandpark, mens den afsluttende koncert traditionen tro afholdes i Valbyparken.


Grøn Koncert turnéplan 2018:

19/7 – Amager

20/7 – Kolding


21/7 – Aarhus

22/7 – Aalborg

26/7 – Esbjerg


27/7 – Odense

28/7 – Næstved

29/7 – Valby


Varm op med Suspekt live på Roskilde Festival 2015:

ANNONCE