Nyhed

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!

GAFFA.dk – Alt om musik

Der er dugfrisk hiphop klar til dig på denne noget grå forårstirsdag. Vi har været rundt i alle afkroge og har samlet det bedste af det nyeste. Tjek playlisten nederst i artiklen.

Jim Jones - Never Did 3 Quarters

Rapperen fra den populære gruppe The Diplomats er tilbage med nyt album. Jim Jones’ seneste album er en blandet affære af både gode og dårlige tracks. Her får du selvfølgelig et af de bedste af slagsen.


Noah Carter - Floatin

Danske Noah Carter har uden tvivl en international og talentfuld lyd, og han fungerer fantastisk sammen med produceren Jens Ole McCoy. Carter kan godt gøre sig klar til stor international anerkendelse.

Bodega Bamz - Emergency


Rapper og skuespiller Bodega Bamz er vokset op i Harlem og har siden 2009 udgivet en masse mixtapes. Han har netop udgivet opfølgeren til sit 2015-debutalbum Sidewalk Exec. Det nye album P.A.P.I., som står for Proud and Powerful Individualz, rummer stor kvalitet og diversitet.

J. Cole - 1985

Med blot en uges varsel udgav J. Cole i fredags et album i absolut verdensklasse. Det her track er indtil videre noget af det bedste, jeg har hørt i 2018. Det samme gælder i øvrigt for resten af albummet. Varme anbefalinger herfra.


Rockie Fresh - CBS

Den nye generation af rappere fra Chicago har virkelig fået vind i sejlene. Det samme gælder for Rockie Fresh, der under Rick Ross’ pladeselskab Maybach Music har fundet sig godt til rette i sit eget musikalske univers.

Daz Dillinger - My 9 Goes Pow


Manden er ikke til at stoppe! Blot et par måneder efter albummet Dazamataz får vi nu 13 nye tracks i form af Smoke Me Out. Selvom det er en anelse tvivlsomt, når Daz forsøger sig med moderne stilarter, brillerer han stadig over et klassisk beat fra vestkysten.

Sivas - Lang Historie Kort

Kongen af den moderne danske hiphop-generation er tilbage med sit nye album ULTRA. Sivas fornyer sig endnu en gang og gør det virkelig, virkelig godt!


Royce Da 5'9" - Dumb (Featuring Boogie)

Endnu et track, der hører hjemme på Royces upcoming album Book of Ryan. Rapperen fra Detroit hopper på et stykke produktion med klavertoner, der emmer af vestkystens sommerlige lyd, og dét er en lyd, som Compton-rapperen Boogie finder ganske familiær.

Cole - ATM


Over et beat produceret af ham selv fortæller J. Cole om sit forhold til penge. Omkvædet er blandt rapperens fans fortolket som en reference til vores evige jagt efter valuta. “Count it up!”  

Noah Carter - Oh

Lige på og hårdt i små 2 minutter. Det er formularen på dette overfede nummer! Det nye album 2nd Demo er fyldt med tanker og følelser blandet med snedige ordspil.


Sivas - Sensei (Featuring MellemFingaMuzik)

Energisk nummer med skarp lyrik og et gæstevers fra MellemFingaMuzik i topklasse. Sivas er og bliver en sand legende!

Daz Dillinger - Dat Ni#?a Daz is the Name


Så kan sommeren vist godt komme tilbage Danmark igen. Vi er klar, og Dillinger hjælper solen på vej med det her skarpe track. Hør det højt.

Smoke DZA - The Mood (Featuring Joey Bada$$)

Den 34-årige rapper Smoke DZA fra Harlem har her fået besøg af selveste Joey Bada$$ på et af de bedste numre fra det nye album Not For Sale.


J. Cole - Brackets

"If I'm givin' y'all this hard-earned bread, I wanna know / Better yet, let me decide, bitch, it's 2018 / Let me pick the things I'm funding from an app on my screen." Cole uddeler skarpe meninger om USA's (og resten af verdens) skattesystem.


ANNONCE