Nyhed

VIDEO: Nyt liv og ny lyd fra Go Go Berlin 2.0

GAFFA.dk - Alt om musik

I forbindelse med sidste weekends Spot Festival satte GAFFA og Red Bull Music Go Go Berlin i stævne på en rooftop i hjembyen Aarhus - til nyt liv og ny lyd.

I august 2015 indtog de forsiden på GAFFA, efter at have væltet Danmark med deres retro-rocklyd, forsanger Christian Viums formidable røst og levende liveshows, der kunne tage pusten fra de fleste. De seneste år har der dog været underligt stille i Go Go Berlin-lejren, og det har der været en helt særlig grund til. Med førstesinglen "The Ocean" og deres optræden under Spot Festival har vi erfaret, at gruppen tydeligvis har gennemgået en udviklingsproces, der har bragt dem i en mere elektronisk retning. 

LÆS OGSÅ: Go Go Berlin er klar til at turnere og udgive nyt


Herunder kan du læse et uddrag fra den nyelige og femstjernede Spot-anmeldelse:

"I front står Christian Vium med en enorm og fandenivoldsk vokal, der bringer en masse personlighed til projektet. Måske også en hovedkilde til inspiration fra den mere elektroniske boldgade, da han flere gange har optrådt med gruppen THANKS. Han lægger også vokal til deres nummer “I Can Get” på deres nyligt udgivne album. Go Go Berlin er uanset genre kendt for deres massive energi på live-scenen, som de har haft med rundt på utallige af landets spillesteder og festivaler – og nu er de landet på Spot-scenen. 

Flere gange i løbet af dagen har jeg hørt udråb som “Go Go!”, og der er da heller ingen tvivl om, at de aarhusianske drenge er lige så meget på hjemmebane, som Thomas Helmig ville være det. Alle børnene af byen og flere til er samlet i god tid foran scenen. Flere bliver også hængende efter at have hørt Anya på scenen ved siden af – til trods for et umiddelbart stort skift i genre. Det er desuden det første band, hvis fans jeg har oplevet forsøge at starte en chant, før bandet går på – forventningerne er høje til drengene, der har skabt stor status som liveband."

LÆS OGSÅ: Syret listening party ender i sød forløsning


Videoen er produceret i samarbejde med Red Bull Music. 

 

ANNONCE