Nyhed

Sivas jagter "Colombiana" i ny video

GAFFA.dk - alt om musik

Sivas er klar med stemningsmættet video til "Colombiana" i selskab med Gilli. 

Det danske såvel som internationale poplandskab er lige for tiden præget af en stor fascination af palmeblade, i mere end en betydning. Bevæbnet med 80'er-looks og bløde keyboards vandrer musikindustrien hen imod et udtryk, der skriger trap ind i ørerne på alle, der gider lytte. Scarlet Pleasure, Barselona, Camilla Cabello, Luis Fonsi, Major Lazer ooooog man kunne blive ved. Men en markant bannerfører på den danske scene er uden tvivl B.O.C-crewet, allernærmest bestemt Gilli og Sivas, der har udvidet de danske hitlister med et enormt spektrum af spanske standardgloser, og det er under alle omstændigheder fornyende. 

Vi er draget væk fra det førhen så kolde nord og bevæger os ind i et dystert landskab af narcos, bandidos og margaritas. Kryb er overalt at finde i landskabet, og den dæmoniske colombianske kvinde leder mændene i fordærv, for hun ser kun dollartegn i horisonten (eller pesos).


Singlen er en del af Sivas' nyeste udgivelse "Ultra", der er blevet vel modtaget af den danske befolkning. Det er andet fuldlængde album fra den autotunede rapper. Rapperen slog igennem med et arabisk inspireret take på den Atlanta-udsprungne trap hop-lyd med ep'erne "d.a.u.d.a." og "d.a.u.d.a. ll" i 2013 og 2014. Udgivelserne trak en masse ros til kliken af B.O.C og gav Sivas adskillige priser at tage med hjem i bagagen.

Men nu har flokken så i takt med den voksende popularitet i denne sommerlige lyd flyttet sig med, hvilket har kunnet høres på en hel del af Gillis singler ("C'est la vie" "Tranquillo" og "Rica"), og Sivas' "Sidste timer" er et væsentligt skridt i samme retning. Nu får vi dog med "Colombiana" den dystre side af de fjerne kyster og lader det glide ind i trap-segmentet. Det blivers spændende at følge denne udvikling, hvis den fortsætter.  

Se videoen ovenfor.


ANNONCE