Nyhed

Coco O. fra Quadron varmer op til festival med to smukke singler – og video

GAFFA.dk – alt om musik

Hun giver sin første danske solokoncert i næste uge

Som optakt til sin optræden på årets Heartland Festival i næste uge udgiver Quadron-sangerinden Coco O. i dag hele to nye singler, "Bled for You" og "A Minor Detail" under den samlede titel "Dolceaqua". Det er hendes første officielle udgivelse som soloartist, og "Bled For You" bliver fulgt op af en musikvideo, som du kan se ovenfor. Hør begge singler nederst.

Begge sange er indspillet og produceret af Coco selv. Hun udtaler: “Jeg har egentlig ikke følt, jeg har holdt en pause som sådan, da enhver musiker nok må gå igennem en masse processer for at finde sig selv som sangskriver. Quadron skete på mange måder som et tilfælde, og derfor er tiden gået med at finde mig selv og min identitet i musikken. Det var vigtigt for mig at tage mig tiden til dette og ikke stresse det igennem. Med mine nye sange valgte jeg at søge tilbage til min styrke – min stemme og en simpel tilgang til kompositionerne. Det føles som det rigtige og mest ærlige for mig."


"Bled for You" er en afdæmpet sang med smægtende akustisk guitar og lavmælte strygere og Cocos smukke og sjælfulde vokal og tekst om hjertesorg helt i front. Sangen blev til under en rejse til Brasilien i efteråret. Sammen med sangen "A Minor Detail", der også er en akustisk guitarballade, udkommer "Bled for You" som nævnt som én samlet udgivelse under titlen "Dolceaqua". Titlen er hentet fra den lille italienske middelalderby Dolceacqua, hvor Coco O. mødte sin daværende kæreste, som hun brød med i vinter. Bruddet blev ifølge Coco en drivkraft, der gav hende mod på at finde sig selv i musikken.

Coco O. begyndte sin karriere med den eksperimenterende elektropopgruppe Boom Clap Bachelors – med blandt andre Robin Hannibal, som hun stiftede soulduoen Quadron med i 2009, og som for alvor brød igennem med deres andet album, Avalanche fra 2013. Siden har hun blandt andet sunget gæstevokal for Tyler, The Creator, The Internet og på Jay-Zs soundtrack til The Great Gatsby, og for August Rosenbaum og CTM herhjemme.

LÆS OGSÅ: Quadron – kærlighedsaffære med Amerika


Tidligere på foråret annoncerede Coco O to siddende efterårskoncerter i Musikhuset i Aarhus og i Koncerthuset i København. Hendes samlede danske turnéplan er som følger:

31/05: Heartland Festival 2018
16/11: Musikhuset, Aarhus
17/11: DR Koncerthuset, København 

Hør "Dolceaqua" med sangene "Bled for You" og "A Minor Detail":

ANNONCE