Nyhed

Dette kan du forvente af Judas Priest i Royal Arena

GAFFA.dk – alt om musik

GAFFA Norges anmelder kaldte det en spirituel oplevelse, da Judas Priest tirsdag spillede i Oslo.

Formentlig kan publikum se frem til en stor oplevelse, når Judas Priest gæster Royal Arena på søndag, hvis de fortsætter på samme niveau som i Oslo.

”Det er musik med så meget historie, at jeg måtte holde mig for ikke at komme med for mange pinlige glædeshyl,” skriver GAFFA Norges anmelder, Henrik Engø Lesjø om Oslokoncerten.

Det var især forsangeren Rob Halford, som stjal showet med sine store vokalevner, som ikke det mindste er falmet i kraft med bandets lange historie. På trods af at britiske Judas Priest har hele 18 studiealbums bag sig, er de ikke et band, som har deres storhedstid bag sig. Deres seneste album "Firepower" fra i år er et album, som er hæsblæsende og rasende som aldrig set før. GAFFA anmeldte albummet med fem ud af seks stjerner og kvitterede med rosende sætninger som: "Skulle dette være Judas Priests sidste studiealbum, afslutter de karrieren på svimlende højder." 

LÆS OGSÅ: Hjernesmeltende ildkraft

Spoiler alert: I Oslo spillede Judas Priest dog kun to numre fra det nye album, den heftige "Lightning Strike" og powerballaden "Rising From Ruins". Resten af sætlisten var perlerække af hits: "Sinner", "Ripper", "Some Heads Are Gonna Roll", "You’ve Got Another Thing Coming" og ekstranumrene "Metal Gods", "Breaking The Law" og "Living After Midnight".

Den norske anmelder savner flere nye sange, men med sådan en imponerende diskografi, som Judas Priest har, er det svært at komme rundt om hele bagkataloget.

Anmelderen kalder det et privilegium at være vidne til sådan et fantastisk show.

”Jeg er evig taknemmelig. Der er mange gamle helte, som skuffer på deres ældre dage. Judas Priest er ikke en af dem.”

Søndagens koncert i Royal Arena er endnu ikke udsolgt. 

ANNONCE