Nyhed

Malte Ebert udgiver første single uden sit Gulddreng-alter ego

GAFFA.dk – Alt om musik

"Rather Be" er på gaden nu

"Malte er en 23-årig dreng fra Vejle, der stadig har den samme drøm om at lave musik. På mange måder er jeg en diametral modsætning af Gulddreng. Jeg er vokset op i en lille landsby, hvor alle kender hinanden, og ingen går med guldkæder eller sprøjter med champagne efter hinanden."

Den 2. februar i år sagde Danmark farvel til ét af vores hidtil største musikfænomener, Gulddreng. Bag de karakteriske solbriller, syv førstepladser på hitlisten og mere end 140 millioner streams befinder sig Malte Ebert. I dag udgiver Malte sin første single under eget navn, "Rather Be". Hør sangen nedenfor.


Om sanger fortæller Malte Ebert:

"Det er lyden af sommer og ikke mindst min debutsingle som seriøs artist under mit eget navn. Et projekt, som jeg alle dage har ønsket mig og er glad for endelig kan tage form". Det er selvfølgelig langt mere sårbart at skulle være sig selv, uden at kunne skjule sig bag en facade, og jeg kommer helt klart til at savne legen i at give udtalelser, der i stor udstrækning kunne forarge mit publikum, samtidig med at være gemt bag en anden persona. Førhen kunne jeg altid forsvare mig med, at det var Gulddreng, der stod bag. Det er slut nu. Fremover vil jeg jo netop gerne tages alvorligt, og ikke mindst være tro mod mig selv – og vigtigst af alt – ærlig over for mine fans," fortæller Malte og fortsætter:

"Gulddreng har banet vejen for, at jeg nu kan udgive den musik, jeg selv har lyst til med en langt større eksponering, end hvis jeg havde været debuterende artist. Så jeg tager på ingen måde afstand fra fortiden. Selvfølgelig vil jeg blive husket for at have været Gulddreng, og den del er jeg også virkelig stolt af. Men nu glæder jeg mig til at vise, at jeg har meget mere at byde på end champagne og modeller, og jeg håber selvfølgelig på en positiv modtagelse."


LÆS OGSÅ: Det sidste søm i guldkisten

Singleudgivelsen i dag er kun begyndelsen af en ny epoke for den unge sangskriver, som pt. bruger al sin tid på musikken, så mon ikke man kommer til at høre meget mere til Malte Ebert på den musikalske front – både i nær og lidt fjernere fremtid.

Hør "Rather Be":

ANNONCE