Nyhed

Christopher er klar med video til hittet "Monogamy"

GAFFA.dk – alt om musik

Christopher er nu klar med en video til sin seneste single, "Monogamy". 

Christopher fortæller: “Jeg ville gerne lave en video, hvor alle mulige forskellige scenarier, som binder ind i “Monogamy”s tema, kunne udspille sig i et gadebillede. Jeg er kæmpe fan af LaLaLand, hele æstetikken og opsætningen er så gennemført, så jeg hentede helt klart en masse inspiration dér. I forhold til hele narrativet i videoen, så ville jeg gerne vise, hvordan vi som mennesker hver dag bliver udsat for en masse fristelser. Så samtidig med, at videoen er spækket med dans og feel-good energi, så gemmer der sig også en pointe. “Monogamy” er en hyldest til kærligheden og til den eneste ene, som man skal vælge at investere i og tro på. Derudover var det bare den mest fantastiske dag, vi skød videoen i Westend, som vi havde fået lov til at lukke af og der var mere end 50 mennesker på settet og SÅ meget fed energi, som jeg håber skinner igennem”.

Videoen er i øvrigt lige nu #2 lige nu på “Hot lige nu” på YouTube – se den her.

Christopher er i konstant arbejdsmode og bevægelse. Om han nynner nye melodier, skriver små sætninger ned eller eksperimenterer med nye akkorder på klaveret. Musikken en forlængelse af ham selv. Knap tre måneder efter udgivelsen af ”Bad” – det første udspil i et nyt musikalsk forløb - er Christopher nu klar med 2. single: ”Monogamy”.


Et uptempo, opløftende sommertrack med funk-basgang som bærende element. Et sofistikeret bud på en dansabel popsang, der på tekstsiden er en hyldest til kærligheden og den eneste ene – som i dén grad forløses og slippes fri i et disco-ekstatisk post-hook:


”Don’t be jealous love, you’ve got somebody”

”You are the one I want, you’ve got somebody”

”Monogamy” blevet skrevet i et sommerhus af Christopher, som – efter at have hørt basgangen – med det samme kunne skrive de første vers. Sangen blev senere færdiggjort i samarbejde med den svenske producer Viktor Thell, som sammen med Christopher fik produktionen sat sammen, med respekt for sangens mange nuancer. Resultatet er et nummer, hvor Christopher ubesværet bevæger sig mellem det lave og høje register – en magtdemonstration på hans ubestridelige vokalevner –  tilsat en tydelig mere moden lydside. Et nummer, som – ligesom Christopher selv - har været i konstant udvikling og som repræsenterer et nyt niveau i den musikalske rejse. 


Christopher spiller sent i efteråret tre store live-shows og kan opleves i både København, Odense og Aarhus.

Her er links til billetter og mere info:

http://gig.to/christopher


ANNONCE