Nyhed

The William Blakes fejrer 10 års jubilæum med indspilning af nyt album

GAFFA.dk - alt om musik

The William Blakes, der i år fylder 10 år, er tilbage i studiet for første gang siden 2014 og offentliggør ny koncertdato.

Man kan kun sige, at det danske rockband forstår at fejre jubilæum med manér. De er på nuværende tidspunkt ved at indspille deres syvende album (for første gang på dansk jord) og har netop offentliggjort, at de efter to udsolgte koncerter i foråret atter indtager scenen den 27. oktober i Musikcaféen i København. 

The William Blakes, der hidtil kun har indspillet i deres studie i Sverige, brygger nu på nyt spirituelt materiale i København i samarbejde med den eksperimentelle lydtekniker Mads Mølgaard.
De har efter sigende brugt de sidste fire år på at grave ned til kernen i deres musikalske forståelse af verden og vender nu tilbage til en slags urmusik med rytmisk intensitet, der især vil præge lyden af den kommende koncert til efteråret. 

LÆS OGSÅ: The William Blakes: Purple Ball

Bandets trommeslager, Frederik Nordsø, udtaler: “Det vigtigste for mig er, at The William Blakes stadig er et magisk ritual. Vi ved, hvad vi vil, men vi ved aldrig, hvad der sker. Jeg forventer mig meget af den 27. oktober. Det bliver et sandhedsøjeblik.”


Bandet, der udgav deres debutalbum Wayne Coyne i 2008, høstede tilbage i 2014 fire stjener fra GAFFAs anmelder for deres seneste album Purple Ball, hvor værket blandt andet omtales som legesyg og et forfriskende pust. 

Der er endnu ikke offentliggjort en udgivelsesdato for det kommende album. 

 


 

 

ANNONCE