Nyhed

Robyn i comeback på scenen med ny single

GAFFA.dk – alt om musik

I sidste uge udgav popstjernen Robyn den spritnye og længe ventede single "Missing U" – og i weekenden optrådte hun for første gang live med singlen. Hør det ovenfor. 

Sangerinden optrådte forleden aften på Ibiza som en del af BBC Radio 1s program. I løbet af den 20-minutter korte koncert sang Robyn kæmpehittet "Dancing On My Own", "Call Your Girlfriend" og "With Every Heartbeat" samt den nye single "Missing U". Den nye single faldt i god jord hos det fremmødte og feststemte publikum, som dansede og sang med på det nye popnummer i det solrige Ibiza. 

I et interview med Radio 1 i sidste uge bekræftede Robyn, at hendes nye og kommende album er færdig og snart vil se dagens lys: "Jeg har lige afsluttet det for nogle uger siden. Det vil uden tvivl være ude i løbet af 2018".

LÆS OGSÅ: Robyn annoncerer ny single – og deler kortfilm

I forbindelse med annonceringen af comeback-singlen, delte Robyn i sidste uge også en kortfilm, hvor hun overrasker flere fans til en Robyn-tema-dansefest. I videoen udtaler hun om den nye single: "Missing U er en sang om den her freaky ting, som sker, når folk forsvinder, og hvor det er som om, de bliver endnu mere klare, og du ser dem alle vegne". Hun afslutter med, at sangen også er en besked til hendes fans om, at hun har savnet dem. 

Den 39-årige svenske sangerinde albumdebuterede i 1995 med Robyn is Here. Sidenhen er det blevet til syv studiealbums, det seneste Body Talk fra 2010. Sidenløbende har blandt andet hun udgivet musik med projektet La Bagatelle Magique, med Röyksopp og Mr. Tophat. 

LÆS OGSÅ: Robyns år - Det hele handler om oplevelsen

ANNONCE