Nyhed

Hjalmer drager igen landet rundt med guitaren under armen

GAFFA.dk - alt om musik

Den charmerende danske popstjerne in spe, Hjalmer, drager på sin anden danmarksturné i starten af 2019. Se den fulde koncertplan nederst i artiklen.  

Den 23-årige fynbo afslutter i skrivende stund de sidste koncertee på sin lange sommertour. Men allerede til februar er Hjalmer Larsen igen klar til at rejse land og rige rundt, væbnet med sin guitar, den karakteristiske strikhue og en række velspillede og ærlige popsange. 

Hjalmer Larsens sangskrivning tager udgangspunkt i hans eget liv og berører flygtige forelskelser og udfordringerne ved at blive voksen. Som søn af Kim Larsen er han ikke uvant med nærværende dansksproget sangskrivning, men der ophører den musikalske lighed stort set også. Stilen er mere poppet og nutidig, og som Hjalmer selv beskriver sin musik:


"Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende." 

LÆS OGSÅ: Sangskrivning med hånden på hjertet 

Hjalmer indtog sidste år radiohitlisterne med singlen "Hjem Til En Anden" og i september udgav den unge singer-songwriter sin debut-ep, Skabt Til At Være Ung. Ep'en fik en positiv modtagelse, og GAFFAs anmelder skrev blandt andet følgende omkring Danmarks næste store popnavn: "Melodierne er tidens pop, der dyrker det bløde beat. Og her kunne han såmænd godt gå hen og gøre Christopher rangen stridig".


LÆS OGSÅ: Og så er der lige det med pigerne

Danmarkstour 2019:

31/01: Svendborg, Kulturhus Svendborg
01/02: Haderslev, Månen
02/02: Kolding, Godset
06/02: København, Lille Vega
07/02: Odense, Magasinet                                                                          
08/02: Greve, Portalen
09/02: Vejle, Bygningen
13/02: Aalborg, Skråen
15/02: Vordingborg, Stars
16/02: Fredericia, Tøjhuset
20/02: Aarhus, Atlas
21/02: Birkerød, MantziusLive
22/02: Horsens Ny Teater
23/02: Assens, Tobaksgaarden

ANNONCE