Nyhed

Snoop Dogg udgiver kogebog

GAFFA.dk - alt om musik

Så er det med at finde potter og pander frem - den prominente rapper Snoop Dogg har annonceret udgivelsen på sin første kogebog kaldet "From Crook to Cook". 

Selvom amerikanske Snoop Dogg mest er kendt for sin sucess som rapper, stopper det ham ikke fra også at tilegne sig titlen som kogebogsforfatter. Efter at have været i selskab med Marta Stewart i den Emmy-nominerede madserie Martha and Snoop's Potluck Dinner Party har rapperen tilsyneladende fået blod på tanden og fortsætter nu sin kulinariske rejse på egen hånd.  

Forlaget bag kogebogen, Chronicle Books, har offentliggjort, at den 192 siders bog vil blive udgivet til oktober og indeholder i alt 90 opskrifter. Sandsynligvis grundet forfatterens hang til stærk tobak, har forlaget understreget, at alle opskrifter er cannabisfri, men stadig vil tilfredsstille enhver form for craving.


Artiklen fortsætter under billedet


Og opskrifterne taget i betragtning går Snoop Dogg ikke med livrem og seler. Rapperen inkluderer nemlig ikke kun idiotsikre opskrifter såsom tacos, vafler og mac and cheese, men begiver sig også ud i de mere komplicerede og fornemme retter såsom Hummer Thermidor og Filet Mignon.

Hver opskrift i kogebogen vil angiveligt også ledsages af eksklusive historier og billeder af forfatteren bag scenen.

LÆS OGSÅ: PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu!


Snoop Dogg er ikke den første rapper, der udgiver en kogebog. I 2013 udgav rapperen 2 Chainz kogebogen #Meal Time.

ANNONCE