Nyhed

Ed Sheeran afslører fremtidsplaner

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den rødhårede popmusiker løfter sløret for sine fremtidsplaner i nyt interview. Både musical, film og mere eksperimenterende musik er på Sheerans ønskeliste. 

"Jeg vil gerne frembringe et projekt næste år, som ikke er et album," udtaler den 27-årige hitmager til BBC News. Videre fortæller han, at han gerne vil udgive noget, som ikke skal presses ud i radiokanalerne og i stedet ønsker at prøve kræfter med noget helt nyt.

I interviewet antyder den britiske sanger, at det næste nye musik vil være mere eksperimenterende end de tidligere albums og store hits som "Shape of You" og "Thinking Out Loud". Musikken vil i stedet ligge tættere på ep'en No Five Collaborations Project, der udkom i 2011 – samme år, som han optrådte til GAFFA Prisen, inden han for alvor slog igennem og fik det store globale gennembrud. 

LÆS OGSÅ: Alle elsker Ed!

"Jeg ville elske at lave sådan noget igen," fortæller Sheeran og kalder samtidig ep'en det mest interessante projekt, som han nogensinde har lavet. Ep'en fik blandt andet selskab af flere britiske rappere herunder Wiley og Devlin.

Dette er dog ikke det eneste projekt, som den arbejdsomme brite vil give sig i kast med i fremtiden. I interviewet fortæller han, at han ville elske at lave en musical og film, hvor han samtidig også vil fortsætte med at lave endnu flere albums. 

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran: Jeg er på førstepladsen på Spotifys liste over de bedste sange at falde i søvn til

Lyt herunder til nummeret "You feat. Wiley" fra No Five Collaborations Project

ANNONCE