Nyhed

Foo Fighters aflyser koncerter – giver Bono skylden

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Først var det Bono – og nu er det Dave Grohl. Foo Fighters' frontmand har mistet stemmen og ser sig nødsaget til aflyse flere koncerter. 

I en pressemeddelelse udtaler Grohl spøgefuldt: "Det er sidste gang, jeg kysser med Bono", som refererer til, at U2 for nylig måtte afbryde en koncert, da Bono havde knas med stemmen.

"Efter at have åbnet denne del af touren den 1. september på Safeco Field i Seattle led Dave Grohl et tab af stemmen og er nu på vokal-hvile," skriver bandet videre i en officiel meddelelse. 

Foo Fighters har rykket to canadiske koncerter frem til oktober på grund af Grohls svigtende stemme. Det amerikanske rockband vil atter stå på scenen igen i weekenden, når de skal spille i Vancouver, skriver NME

LÆS OGSÅ: Fans er bekymrede for Dave Grohl

Fans delte tidligere på sommeren deres bekymring for frontmanden. Flere koncerter havde i løbet af sommeren været præget af flere tromme-soloer, længere instrumentale passager og et mere delt vokalansvar end tidligere. Mange troede dengang, at det drejede sig om, at Dave Grohl havde fået et permanent problem med stemmen. Flere mener dog, at man skal tage det med et gran salt, og det blot er hvad der sker, når man står på scenen hver aften i flere måneder i streg. 

U2-forsangeren Bono har netop også haft vrøvl med stemmen, og i lørdags måtte han afbryde en koncert i Berlin, da stemmen ikke ville, som Bono ønskede – og derfor blev nødt til at aflyse koncerten efter blot fem numre. Sidenhen har Bono dog fået stemmen tilbage og turnerer igen videre med den irske rockgruppe, som gæster Danmark senere på måneden, når de giver to udsolgte koncerter i Royal Arena. 


LÆS OGSÅ: Bono mister stemmen under koncert – og må aflyse showet

ANNONCE