Nyhed

Paul Kalkbrenner kommer til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Sidste år optrådte den elektroniske pioner Paul Kalkbrenner i et udsolgt Vega. Denne gang er det DR Koncerthuset, som får fornøjelsen af produceren og musikeren, når han vender tilbage til Danmark i 2019. 

Den 26. januar står der elektronisk musik på menuen, når tyske Paul Kalkbrenner træder op på scenen i Studie 1, DR Koncerthuset. Han gæster København med det nyeste album, Parts of Life i bagagen. Albummet er nordtyskerens femte studiealbum og indeholder 15 tracks, som har beholdt samme filnavn, som Kalkbrenner gav dem under produktionen af albummet. Alle numre repræsenterer hver især en individuel historie, som en del af livet. 

LÆS OGSÅ: Paul Kalkbrenner : Roskilde Festival, Arena

Kalkbrenner er kendt for sin særprægede stil – enkel og melodisk technomusik. Paul Kalkbrenner har for alvor sat sit mærke på den elektroniske musikscene og optrådt på nogle af verdens største koncertscener. Denne aften til vinter kan publikum dog forvente en mere intim og intens oplevelse med Kalkbrenners rolige techno-beats. 

Producer og musiker er ikke det eneste, som Kalkbrenner kan skrive på CV'et. I 2008 medvirkede han i filmen Berlin Calling, som han også leverede soundtracket og det store hit "Sky and Sand" til. En film, som omhandler Berlins klubscene i techno-miljøet og har Kalkbrenner i hovedrollen som dj Ickarus. 

LÆS OGSÅ: Paul Kalkbrenner: Icke Wieder

Billetsalget er netop skudt i gang. 

ANNONCE