Nyhed

Mariah Carey er tilbage med en forsmag på nyt album

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Med det nye nummer "GTFO" giver popdronningen en forsmag på sit kommende album, der udkommer senere på året. Hør nummeret nederst i artiklen. 

Der hersker ingen tvivl om Mariah Careys status som en af pophistoriens mest sucesfulde artister. Nu har hun netop udgivet den første forsmag på sit 15. studiealbum i form af nummeret "GTFO", der er en forkortelse for "Get the Fuck Out".

Det sjælfulde synthpop-nummer er ikke den første officielle single på det kommende album, men fungerer blot som en forsmag. I en pressemeddelelse oplyses der, at albummets første single hedder "With You" og udkommer den 5. oktober. 


LÆS OGSÅ: Mariah Carey står frem om psykisk sygdom

Det 48-årige popikon har udtalt følgende om albummet: "Mine fans ønsker bare at høre mig udtrykke mig selv og tale og synge fra hjertet. Dele af albummet er lethjertet og sjovt, mens jeg med andre numre bliver virkelig dyb med det lyriske indhold. Der et fint tværsnit til stede."

Det kommende album bliver efterfølgeren på den amerikanske sangerindes seneste album Me. I Am Mariah...the Elusive Chanteuse fra 2014. 


I kølvandet på sit nye album lægger Mariah Carey vejen forbi Royal Arena den 4. december til et forhåbentlig brag af et juleshow. Sidste gang popdivaen gav dansk koncert, var da hun besøgte Forum i København i 2016. GAFFAs anmelder kvitterede for koncerten med fire ud af seks stjerner. Læs hele anmeldelsen her

LÆS OGSÅ: Det synes publikum om Mariah Carey i Forum

Hør Mariah Careys nye nummer "GTFO" her: 

ANNONCE