Nyhed

Lukas Grahams arenakoncerter udsolgt med lynets hast

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Billetsalget til Lukas Grahams kommende arenakoncerter startede i formiddags, den 17. september kl 9. Begge koncerter blev udsolgt på få minutter.

Lukas Graham skyder 2019 i gang med to danske arenakoncerter i henholdsvis Royal Arena den 31. januar og Jyske Bank Boxen den 2. februar i forbindelse med udgivelsen af deres tredje album 3 (The Purple Album).

Billetsalget blev sat i gang klokken 9 i formiddags, hvor efterspørgslen og interessen for de tre popkometer virkelig blev understreget. Arrangørerne måtte allerede melde udsolgt efter 12 minutter. 


LÆS OGSÅ: Lukas Graham offentliggør titel, trackliste og dato på kommende album

Med et massivt gennembrud af international størrelse er det efterhånden tre år siden, at gruppen bestående af Lukas Forchammer, Magnus Larsson og Mark Falgren sidst gav koncert på dansk jord uden for festivalregi, hvilket tydeligvis har været længe ventet for den danske befolkning. 

Henover sommeren har Lukas Graham spillet på adskillige festivaller såsom Sølund Festival, Grøn Koncert og Tønder Festival. GAFFA var til stede under koncerterne på henholdsvis Tønder og Grøn Koncert, der begge blev belønnet med hele fem stjerner og et hav af rosende ord. 


LÆS OGSÅ: Tønders stolte bonussøn vendte hjem

Gruppen, der lige nu er aktuel med singlen "When You Love Someone", udgiver deres tredje studiealbum den 26. oktober. 

Hør "When You Love Someone" her: 

ANNONCE