Nyhed

Diss-sange fra Eminem og Machine Gun Kelly er med samme producer

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

De seneste uger har der hersket en heftig diss-krig mellem de to rivaler, hvor seneste afsløring lyder, at deres diss-numre er produceret af samme person.

Den hadefulde fejde mellem de to rappere har stået på, og blot vokset sig større og større, lige siden Eminem tog skarpt sigte mod Kelly i sit surprise-album Kamikaze sidste måned. Særligt med sangen ”Not Alike”. Til modsvar skød Kelly tilbage med hadefulde spredehagl i ”Rap Devil”, der bød på ødelæggende nedrakning af rapikonet. Siden da har skudene haglet frem og tilbage fra de to lejre, og midt i den bitre rivalisering er det nu kommet frem, at de to rappere deler samme producer. Det skriver NME

Der er tale om den amerikanske Ronald Space, også kendt som Ronny J, der står listet som både sangskriver og producer såvel på ”Not Alike” som ”The Ringer" fra Eminems Kamikaze. Nu er det netop kommet frem, at selv samme producers talent medvirker på Kellys ”Rap Devil”.


Denne annoncering har blandt fans ført til mistanke til fejdens oprindelse og grundlag – måske er den ikke så ægte endda? En fan spørger: “Why did Ronny J flip on Em and help produce Rap Devil?”.

LÆS OGSÅ: Krigen mellem Eminem og Machine Gun Kelly raser endnu - ep på vej

ANNONCE