Nyhed

VIDEO: Ariana Grandes kælegris har indtaget hovedrollen

GAFFA – 35 år i musikkens tjeneste

Almindeligvis er det popsangerinden, som vi ser i musikvideoerne. Denne gang er det dog Grandes kælegris, der har indtaget rollen som stjernen i videoen til "Breathin". Se den søde video ovenfor. 

I musikvideoerne til "No Tears Left to Cry" og "God Is A Woman" er det den 25-årige sangerinde, som har været i centrum i de glamourøse musikvideoer. Denne gang er det dog kælegrisen Piggy Smalls, som er i fokus. I den lidt over tre minutter lange video ser vi den lille gris gå rundt på sengen, mens den undersøger kameraet. 

Den 17. august smed Ariana Grande sit fjerde studiealbum på gaden – Sweetener. Albummet fik rosende ord med på vejen af GAFFAs anmelder og blev kvitteret for med fire stjerner. "Breathin" er et af numrene herfra, som omhandler angst og de mindre gode sider af livet. 

LÆS OGSÅ: Lyden af nutidens diva

Videoen kom ud i går og har allerede opnået flere tusinde kommentarer og 600.000 visninger. Flere fans lovpriser den anderledes musikvideo, mens humoristiske bemærkninger som "Alt budgettet blev brugt på "God Is A Woman" og "Hvem er instruktøren til denne video?" flyder rundt i kommentarfeltet. 

Flere fans har dog også kommenteret videoen negativt, hvilket har fået Ariana Grande til tasterne. 
"Denne æra er smuk for mig. Jeg har været gennem helvede og er kommet tilbage igen, og jeg gør mit bedste for at fortsætte. "Jeg tænkte, at dette ville få jer til at grine, mens I venter på den rigtige video – fordi jeg har taget en pause for at tage vare på mig selv for en stund," svarer hun til en af de kritiske kommentarer. 

Ariana Grande kommer ikke nærmere ind på, hvad som skyldes den hårde periode hun har været igennem. Hun har dog netop gået gennem et hårdt tab, da eks-kæresten Mac Miller døde den 7. september. Desuden blev hendes koncert i Manchester 22. maj sidste år som bekendt ramt af et terrorangreb, hvor 23 omkom.

LÆS OGSÅ: Spotify fylder 10 år – her er årtiets mest spillede artister


ANNONCE