Nyhed

The Good, The Bad and The Queen udgiver første single i 11 år – album på vej

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

I mandags kunne GAFFA skrive, at The Good, The Bad And The Queen er på vej med deres andet studiealbum - det første i 11 år. Nu har de netop udgivet det første udspil herfra – lyt til den nye single ovenfor og se den tilhørende musikvideo. 

"Marrie Land" er førstesinglen og titelnummeret fra The Good, The Bad And The Queens andet studiealbum, som vil udkomme den 16. november. Ifølge en pressemeddelelse fungerer albummet som "et tilbageholdende farvelbrev, en række af observationer og refleksioner om Storbritannien i 2018". 

I det nye politiske nummer, som blandt andet omhandler Brexit, synger Damon Albarn følgende linjer: "If you’re leaving, please still say goodbye/And if you are leaving, can you leave me my Silver Jubilee mug?" En velklædt person med et dukkehoved er hovedrollen i musikvideoen, hvor baggrunden er et sort/hvid, dystert og et britisk landskab, mens synths og Damon Albarns karakteristiske vokal skaber lydbilledet. 

LÆS OGSÅ: The Good, The Bad And The Queen: The Good, The Bad And The Queen

Nummeret og videoen har allerede opnået flere rosende kommentarer fra fans på YouTube, der blandt andet skriver: "Jeg har ventet på dette så længe", "Smuk tekst" og "Velkommen tilbage TGTBTQ"

Det er det samme hold af musikere bag albummet som dengang for 11 år siden. Dog er Danger Mouse ikke involveret denne gang, men i stedet produceren Tony Visconti, som især er kendt som mangeårig producer for David Bowie, og som også har samarbejdet med blandt andre danske Kashmir. 

Tracklisten til Marrie Land:

01. Merrie Land
02. Gun to the Head
03. Nineteen Seventeen
04. The Great Fire
05. Lady Boston
06. Drifters & Trawlers
07. The Truce of Twilight
08. Ribbons
09. The Last Man to Leave
10. The Poison Tree

ANNONCE