Nyhed

Backstreet Boys kommer til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Backstreet's back, ALRIGHT! 

I forbindelse med annonceringen af deres kommende album DNA har det Grammy-nominerede amerikanske boyband, der smeltede adskillige hjerter i slut-90'erne, også offentliggjort, at de til næste år vil påpbegynde deres største arena-turné i 18 år, hvilket bringer dem forbi Royal Arena i København. Det sker lørdag den 8. juni. 

LÆS OGSÅ: Se traileren til Backstreet Boys’ dokumentar


Backstreet Boys debuterede tilbage i 1996 med det selvbetitlede debutalbum og er nu 22 år senere atter albumaktuelle med deres tiende af slagsen. Boybandet har de sidste par år haft en fast Las Vegas-optræden, Backstreet Boys: Larger Than Life, der efter at have slået og sat en lang række rekorder afsluttes til april, netop i tide til at påpegynde deres DNA World Tour i Portugal i maj. 

– Vores rejse er vedvarende, og der er stadig så meget for os at lave. Vi oplever nu det næste kapitel, der endnu ikke er blevet fortalt, og det er så spændende, siger Backstreet Boys-medlemmet Brian Littrell. 

Sidste gang Backstreet Boys gæstede landet var, da de spillede hele to koncerter i 2014. Den sidste koncert i Ballerup Super Arena var hele fire stjerner værd, hvis du spurgte GAFFAs anmelder. 


LÆS OGSÅ: Backstreet Boys afslører: Inkluderede en fis på et af de største hits

Billetterne til koncerten i Royal Arena er tilgængelige fra fredag den 16. november klokken 10.00.

Varm op med 90'er-klassikeren "Everybody" fra Backstreet Boys: 

 

ANNONCE