Nyhed

Steppeulven 2019 klar med dato og første navne

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Den årlige prisfest Steppeulven finder næste år sted lørdag den 2. februar på Bremen Teater i København.

Traditionen tro uddeles kritikerprisen Steppeulven i starten af året, hvor det forgangne års største musikalske bedrifter herhjemme bliver hyldet. Næste år markerer 15. udgave af showet, hvor Foreningen af Danske Musikkritikere uddeler priser, og hvor en række danske kunstnere optræder. Næste år bliver ingen undtagelse, og i dag løftes sløret for de første tre optrædende, der er med til at vise bredden og kvaliteten af den danske musikscene.

Den første er Jada, som er et relativt nyt navn på den danske popscene. Med blot en lille håndfuld numre i bagagen har hun allerede markeret sig som en stor vokalist og en skarp melodimager. Også Værket vil spille til prisfesten. Bandet spiller noget så sjældent som episk og orkestral progrock - komplet med langt hår og tværfløjte. Sidst, men ikke mindst indtager Night Fever scenen med skallesmækkende hardcorepunk. Værterne er, ligesom sidste år, de to radioværter på P6 Beat, Tilde Bang-Hansen og Rune Hedeman.


LÆS OGSÅ: Bruce Dickinson ønsker ikke at blive indlemmet i Rock and Roll Hall of Fame

Fra i dag kan der købes et begrænset antal billetter til Steppeulven 2019 via Ticketmaster. Priserne uddeles af Foreningen af Danske Musikkritikere, der udgøres af en række musikskribenter fra dagblade og musikmedier. Fra næste år er GAFFA for første gang med til at bestemme vinderne af den mangeårige kritikerpris.

Se alle vinderne fra dette års pris lige her.


 

ANNONCE