Nyhed

t.A.T.u. aflyser Danish Music Awards-optræden

Den ene halvdel af pigeduoen har stemmeproblemer - hiphopperne Big Brovaz kommer til gengæld

Den russiske pop-duo t.A.T.u. har valgt at aflyse deres optræden ved dette års Danish Music Awards-prisuddeling den 1. marts i Forum. Efter lang tids problemer med stemmen er den ene halvdel af t.A.T.u. - Julia Volkova - efter anvisning fra specialister blevet pålagt at holde sin stemme i ro. Gruppen har derfor set sig nødsaget til at aflyse samtlige optrædener på ubestemt tid.

Til gengæld har det britiske hiphop- og R&B-kollektiv Big Brovaz meldt deres ankomst. Big Brovaz nyder for tiden stor succes på de europæiske hitlister med deres blanding af Outkast og Destinys' Child, der blandt andet kan høres på hitsinglen "Nu Flow" fra albummet af samme navn. "Nu Flow"-albummet udsendes i Danmark i næste måned. Se mere på http://www.bigbrovaz.com/

Af andre nyheder om den russiske pop-duo t.A.T.u. kan nævnes, at de fra i dag er klar til at posere til det amerikanske soft-pornoblad Playboy. Magasinet har den politik at de kun bringer afslørende billeder af tøser, der er fyldt 18 år. Og det har den korthårede t.A.T.u.-pige Julia Volkova ventet på indtil i dag (så må man ikke håbe, hendes afklædte optræden vil give hende forfrysninger og yderligere stemmeproblemer "langt ned i halsen").


Det andet medlem i den homoerotik-signalerende duo, Lena Katina, udtalte til den britiske tabloidavis sidste år: "Desværre kan vi ikke posere i Playboy endnu, for Julia er ikke fyldt 18 år endnu. Snart gør vi det, og så skal I nok få det at vide."


ANNONCE