Nyhed

Neeva giver koncerter

Den århusianske kvartet kan i den kommende tid opleves i både København, Ålborg og Næstved

Drengene fra den danske gruppe Neeva har planlagt tre nye optrædener i den nærmeste fremtid. Både Pumpehuset, Skråen i Aalborg og Vershuset i Næstved bliver besøgt af gruppen i løbet af de næste uger.

Gruppen udgav deres debutalbum "Where to Start" d. 22 september i år, og her på GAFFA roste vi gutterne for at skrue en bundsolid plade sammen. Vi gav blandt andet udtryk for, at pladen var kendetegnet ved sin inspiration af melanolsk guitarrock. Bandet betegner selv deres musik som melodiøst pop-rock med vægt på store, flotte klangflader og solide melodier.

løbet af sommeren har man kunne høre numre fra gruppen i radioen, hvor de har haft singlerne "Cold" og "Star Of Me" i rotation. I den seneste tid har de lavet promoarbejde i form af eksemeplvis radiointerviews og instore koncerter.


Vil man danne sit eget indtryk af drengene, kan man fange dem i Pumpehuset d. 10. oktober klokken 21:00, hvor de spiller et sæt på 40 minutter, før Ginger Ninja og Hard Candy går på scenen. Derudover spiller de den 17. oktober på Skråen i Ålborg og d. 8. november på Vershuset i Næstved.

Man kan købe billet til den sidsnævnte koncert på GAFFAbillet.

 


ANNONCE