Nyhed

Frank Black producerer Art Brut

Pixies-frontmanden skal producere englændernes tredje album, der skal indspilles i december måned

Frank Black har i sin særdeles lange og produktive karriere ikke rigtig gjort sig som producer for andre end sig selv. En enkelt undtagelse er Reid Paley-albummet "Lucky's Tune" fra 1999, men derudover har han primært skruet på knapperne, når han selv har indspillet musikken.

Men det bliver der lavet om på i denne måned, når engelske Art Brut rejser til Blacks hjemstat Oregon for at indspille deres tredje album. I følge et blog-indlæg på Art Brut-frontmanden Eddie Argos' webside har de nemlig lavet en aftale med Pixies-frontmanden om, at han skal producere opfølgeren til "It's A Bit Complicated" fra 2007.

Argos skriver desuden, at bandet har færdiggjort omkring tyve sange, der har titler som "Alcoholics Unanimous", "Art Brut Versus Satan", "Moved To LA" og "DC Comics And Chocolate Milkshake", og at bandet rejser mod Oregon 4. december.


Det er endnu for tidligt at sige, hvornår Art Brut kan levere deres tredje album. Men samarbejdet mellem de engelske musikere og den amerikanske indie-legende er i hvert fald et, vi vil følge med interesse.

ANNONCE