Nyhed

Tommy Lee planlægger ny Methods Of Mayhem-plade

Den kontroversielle trommeslager vil lave electro-dance-rock

Trommeslageren Tommy Lee fra rock bandet Mötley Crüe, der skal på tour fra slutningen af januer måned, planlægger at lave en plade mere med Methods Of Mayhem. Det kommende album bliver opfølgeren til den ti år gamle debut med navn efter gruppen.

Ifølge Billboard er DJ Aero og guitaristen Kai Marcus fra den oprindelige besætning stadig med i projektet, og klar på at lave noget nyt. Den nye plade bliver en skør blanding af hård rock og electro dance-rock, og i modsætning til den første bliver der ikke noget rap eller hiphop involveret.

På det sidste album fra Methods Of Mayhem var der en lang række gæsteoptrædener fra blandt andre Fred Durst, Snoop Dogg, Kid Rock, George Clinton og Mix Master Mike, men denne gang forsøger Tommy Lee at begrænse dette aspekt, så det ikke bliver så svært at samle folk, når der skal gives koncerter.


Indspilningerne til pladen går, ifølge Tommy Lee, i gang når Mötley Crüe er færdige med at være på tour i slutningen af marts måned, og albummet skulle så gerne være færdig engang i juni.

ANNONCE