Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S

Kings Of Leon tilbage til København

GAFFA | Af Ole Rosenstand Svidt
Torsdag d. 05-03-2009 kl. 15:28
Foto: Rasmus BS Hansen

Sydstatsrockerne Kings Of Leons succeskurve har været uafbrudt stigende, siden de i efteråret udsendte deres fjerde album, ”Only By The Night”. Albummet er blevet deres hidtil bedst solgte, ikke mindst i Danmark, hvor det blandt andet har modtaget en guldplade for 15.000 solgte eksemplarer. Albummet blev også kåret som årets udenlandske album af såvel GAFFAs læsere som redaktionen, ligesom det i lørdags modtog en Danish Music Award som årets udenlandske album.

11. februar gav Kings Of Leon en udsolgt koncert i KB Hallen, og nu kan koncertarrangøren ICO så oplyse, at gruppen kommer tilbage til København for at spille i en langt større hal, nemlig Forum i København 7. juli.

Kings Of Leons succes er dog ikke kommet ud af det blå. De debuterede tilbage i 2003 med albummet ”Youth & Young Manhood” og har som sagt udgivet fire album, der alle har fået fine anmeldelser og solgt pænt. GAFFA har givet de fire album henholdsvis fem, fire, fem og fem stjerner. Det brede gennembrud er dog først kommet med gruppens seneste album, ikke mindst takket være hitsinglen ”Sex On Fire”. En single, som i øvrigt ifølge gruppens hjemmeside nu har solgt 550.000 downloads alene i Storbritannien, hvilket gør den til den bedst sælgende download-single i England nogensinde.

Kings Of Leon lagde også godt i kakkelovnen til den danske succes med deres koncert på Roskilde Festival i 2008, kort før udgivelsen af ”Only By The Night”. Dén koncert fik hele seks stjerner af GAFFAs anmelder Lars Löbner Jeppesen, der dog var lidt mere forbeholden over for koncerten i KB Hallen, som fik fire stjerner og blandt andet følgende ord med på vejen:

”For hvor publikum havde svunget sig helt op til fest, skønt kalenderen vidnede om en onsdag, havde de fire Tennessee-knægte en regulær hverdag. Sanger Caleb Followill undskyldte det selv med jetlag og nævnte, at druk nok var den eneste løsning. Det burde de måske have praktiseret inden koncerten, så tøjlerne kunne været løsnet og det ikke var blevet så rutinepræget en oplevelse. For et band at denne karat er bare bedre, når de skånselsløst losser én festen i røven frem for at spille sikkert og bredt appellerende.”

Billetsalget til koncerten kan købes via GAFFA Billet.


Følg Kings Of Leon tryk på hjertet

18 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Hvad fanden er det for noget PIS og LORT! MIDT I ROSKILDE????
Magen til elendig planlægning skal man da lede længe efter. Tåbeligt, tåbeligt, tåbeligt
0
Nu er vi jo nogen, der ikke tager på Roskilde...
Men ja, du har ret. De får nok svært ved at fylde Forum den aften. Og de ville nok have haft et større og mere feststemt publikum på Roskilde.
0
Hmmmm.... Slutter Roskilde ikke den 5. juli??? ;o)
0
hehe jeg synes nu også det er ret morsomt når folk begynder at brokke sig uden at have tjek på tingene.. ved fx at kigge i deres kalender;)
0
Roskilde var nok ikke i stand til at betale den pris, KOL ville have, ellers havde de ikke besluttet sig for at spille en headliner koncert i Forum...

Hvorfor blev de ikke også booket for et show på Nrgi Arenaen, Århus??????
0
Hold da op, kommentar var lidt for hurtig på tasterne , haha!
0
Ah man.
Ville meget hellere se dem på Roskilde igen.
0
HAHA!! Genialt at brokke sig SÅ hurtigt..
Det kunne jo også måske tænkes siden de nu alligevel er i Danmark, at de også spillede på Roskilde?
0
De spiller næppe på Roskilde 2 år i streg.
0
Det her er jo bare GENIALT!! Så løj han ikke da han sagde at koncerten, bare var warm up til noget større her på året!! :D
Men nej de såiller næppe på roskilde igen. Roskilde ville jo spille fallit hvis de hev det samme hovedenavn ind 2 år i træk :S Hvis de bare havde spillet på arena sidste år!
0
Nu er det jo set før at et band spiller to år i streg selvom det måske ikke er sandsynligt. Sonic Youth fik endda lov til at spille to eller tre koncerter på Roskilde for en del år siden.
0
#Fjeldaben: Sonic Youth spiller i Kulturbolaget i malmø..........

In case u didnt know;-)
0
Jo, Roskilde slutter 5. Juli. Men for de rigtige folk vågner man jo først den 8. eller 9. :-)
0
Arctic Monkeys spillede da også to år i træk. 2006 og 2007.

Men nej, de kommer sgu nok ikke til at spille på Roskilde, men for fanden hvor ville det bare være tusinde gange federe.
0
GLEM ROSKILDE. SKOD PROGRAM
DET ER FORUM KONCERTEN DER RYKKER
0
#14
Jah men arctic monkeys, nåede også at udgive et album ind i mellem, og de spillede på arena i 2006 for så at rykke til orange i 2008.. De kan ikke have KOL til at spille på orange 2 år i træk. Og de er for store til at rykke til en mindre scene..
Det er i hvertfald hvad jeg tror :)
0
Kings of Leon har da også nået at udgive et album hvis det er det det kommer an på.. Men nej, det er næppe sandsynligt at de også dukker op på Roskilde
0
Hæ hæ så er billetten i hus!

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 07:49

Dave Grohl stopper koncert ...

... for at gøre en heldig, blind fan glad

I dag, kl. 16:00

Noel Gallagher: Når jeg ser Liam, er der kun fornærmelser

Noel Gallagher havde større succes som solodebutant, end både han selv og store dele af omverdenen havde forventet. Nu er han i ringen igen.

I dag, kl. 17:00

Fotoserie: Med Pede B til tatovøren

Vi har været med den albumaktuelle rapper og nybagte far hos tatovøren

I dag, kl. 15:00

NorthSide-aktuelle José Gonzalez – Reklamer generer mig oftest

GAFFA var et smut forbi privaten i Göteborg til en snak om det nye album, filosofi og tv-reklamer.

I dag, kl. 14:00

Hvad vil Bodil Jørgensen høre på en erotisk aften?

Vi har stillet den Mennesker Bliver Spist-aktuelle skuespiller 20 musikspørgsmål

I dag, kl. 13:57

Ny video: Mund de Carlo stikker ordene

Den danske rapper er klar med en smagsprøve fra sit kommende album, der udkommer til marts