Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S

Lars Top-Galia nedtoner Sort Sol-rygter

GAFFA | Af Ole Rosenstand Svidt
Torsdag d. 19-03-2009 kl. 17:46

Som GAFFA.dk skrev tidligere i dag, og som andre medier også har talt om de sidste par dage, går der i disse dage rygter om, at Sort Sol er på vej til at blive gendannet for at give en række afskedskoncerter. Det er ifølge Ekstra Bladet Steen Jørgensen, der har luftet idéen, og alle de tidligere medlemmer minus guitarist Peter Peter skulle have sagt ja tak, mens Peter Peter endnu ikke havde svaret.

Nu afviser den anden guitarist, Lars Top-Galia imidlertid over for GAFFA.dk, at der er konkrete planer om en genforening:

– Rygterne er overdrevne. Det er rigtigt, at Steen har luftet idéen over for os andre, men der er ingen konkrete planer. Det er ikke usandsynligt, at vi kunne finde på at gøre det på et tidspunkt, men der er som sagt ingen konkrete planer. Og det er lidt irriterende, når vi allerede er blevet kontaktet af bookere, der vil hyre os.

Men I er begyndt at snakke sammen igen?

– Ja, Steen og jeg snakker i hvert fald jævnligt sammen, svarer Lars Top-Galia, der for en stund blev genforenet med Steen Jørgensen på scenen i oktober 2008, hvor han sammen med Rune Kjeldsen gå guitar, Johan Lei Gellett på trommer og den gamle Gasolin'-bassist Wili Jønsson på bas fejrede sidstnævntes modtagelse af Ken Gudman Prisen i Amager Bio og spillede flere gamle Sort Sol-numre. Lars Top-Galia fortsætter:

– Jeg var også sammen med Wili Jønsson forleden, og da han hørte om rygterne, grinede han og sagde: "Det har jeg været udsat for i 30 år".


2 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Jønsson for præsident!

-p
0
Tag nu for søren, Peter Peter med!

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 14:03

Hiphop er en større revolution end Beatles

Ny undersøgelse vender op og ned på den gængse opfattelse af musik-revolutionen

I dag, kl. 17:02

Shaka Loveless tager på efterårsturné

Den populære sanger drager landet rundt med sit tredje album i bagagen

I dag, kl. 16:13

Guide: Her er weekendens bedste fester

Byens (med garanti) mest intense dansegulv? En technobaron? Eller kulørt eufori under åben himmel med 10.000? Hvad skal du dog vælge... GAFFA hjælper dig!

I dag, kl. 17:31

Fanø Free Folk Festival fuldender programmet

Med Helena Espvall, Blood on a Feather med flere fuldender Fanø Free Folk Festival årets lineup – og melder udsolgt af partoutbilletter

I dag, kl. 17:17

Søren Huss giver ekstrakoncert

Sangeren og sangskriveren tager en sidste tur med sine solosange, før han vender tilbage til Saybia

I dag, kl. 16:19

Bassist smidt ud af band efter racistisk Baltimore-kommentar

Det amerikanske metalcore-band Lionfight skrottede deres bassist efter hans udtalelser om, at Baltimore-ofre fortjente at dø