Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA DK ApS

Dizzy Mizz Lizzy på turné med TV-2 og Nik & Jay

GAFFA | Af John Fogde
Fredag d. 06-11-2009 kl. 09:41
Foto: Robin Skjoldborg

Dizzy Mizz Lizzy offentliggjorde deres gendannelse 15. september, og siden da blev der annonceret koncerter i marts og april 2010 samt to festivalkoncerter.  Nu kommer der endnu flere jobs til programmet, når bandet tager på Vi Rocker-turné med TV-2 og Nik & Jay.

Turnéen strækker sig fra 14. til 29. maj og rammer Esbjerg, København, Aalborg, Århus, Odense og Herning, og til de seks koncerter vil man kunne opleve seks navne, hvor tre endnu ikke er blevet offentligggjort.

Billetsalget til de seks koncerter starter mandag 9. november, og billetter kan købes via GAFFA Live.

Vi Rocker:
14. maj      Esbjerg (sted offentliggøres senere)
15. maj      København (sted offentliggøres senere)

21. maj      Aalborg (Mølleparken)
22. maj      Århus (Tangkrogen)
23. maj      Odense (Tusindårsskoven)

29. maj      Herning (sted offentliggøres senere)


Følg Nik & Jay tryk på hjertet

39 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Det var da en aparte sammensætning! Er det mon fordi man sigter efter hele familien, og der dermed også skal være noget for børnene?!
0
Helt bestemt en noget sjov kombination. Specielt sidstnævnte, men jeg kan godt se logikken i Dizzy og TV-2. Har man den rette alder, kan man jo rigtig skråle med på begge dele, og så hive stikket ud når de to karikaturer spiller.
0
Ej hvor taber agtigt af Dizzy!
0
Hvis det nu var blevet offentliggjort, at Dizzy skulle spille på Grøn Koncert, var der ingen der havde sagt at det var aparte, en sjov kombination eller taberagtigt! Men konceptet på Vi Rocker og Grøn Koncert er nøjaktig det samme; nemlig at samle så mange som muligt til et ed eftermiddag/aften med musik og hygge.

Hey, jeg ville ønske at det var Grøn Koncert og ikke Vi Rocker der havde signet med Dizzy, men det er af mere personlige årsager, for ret beset er det ligegyldigt hvor de kommer ud og spille. Bare deres musik igen kommer ud i det ganske land!
0
Dizzy vil gerne ud og spille til glædeligt gensyn med deres fans - fair nok. Men Nik og Jay, er der virkelig stadig nogen, der er med på den pop-rap-hiphop-sukkerchock-ligegyldig-intetsigende-"musik"-vogn? Det er og bliver mig en gåde!
0
Jeg skal i KB hallen og se dizzy, og er lykkelig for at de bliver gendannet, men i mit stille sind kan jeg ikke lade være med at tænke "sell out" - bare en lille smule - når jeg hører denne nyhed...
Måske er det også bare fordi jeg ikke bryder mig om arrangementer som grøn koncert, bortset fra at det støtter et godt formål.
0
Enig Dimmer. Konceptet Vi Rocker kørte også sidste år, og valg af byer ændres år for år. Som musiker i Danmark kan man, hvis man vil leve af det, ikke bare sige fra over for hvad som helst. Det er ikke taberagtigt at deltage i sådan et arrangement. Alle bands beehøver jo ikke være fan af hinanden for at tage på en tour sammen, for så ville det jo være umuligt at afholde noget som helst i den her stil. Nogle bands vil man se, og ellers kan jo bare holde sig pænt i baggrunden.
0
Hr. og fru Danmark her er dit liv! Vi mangler bare Shubidua, Thomas og Sanne. Hængekøjen rocker stille og roligt fra side til side......... zzzzzzzz
0
@ingendikkedarer, man kan vel godt mene, at Tv-2 efterhånden er blevet(eller i nogen tid har været) musik for hr. og fru Danmark i hængekøjen.

Men din pointe står en anelse uskarpt, eftersom Dizzy Miss Lizzy næppe har den status. Overhovedet. Hvem hører Dizzy? Det gør de, der var teens for ti år siden - ikke mange andre. Nu får de så muligheden for et nostalgitrip. Og Nik og Jay, det er vel så musik for dem, der var teens for fem år siden.

Hverken Dizzy eller Nik og Jay har det ringeste til fælles med Shu Bi Dua, Thomas og Sanne (musikalsk såvel som målgruppemæssigt) - og som sådan falder din pointe aldeles til jorden, efter den har vaklet uskarpt i et par sekunder.
0
#9
Hmm du skal ikke undervurdere Dizzy's popularitet i de danske hjem, deres første album er jo klart en af de bedst sælgende albums herhjemme.

Jeg beder til at de ikke kommer på Roskilde... Man kan se dem titusinde andre steder så hvorfor bruge en god bunke cash på dem fra Roskilde?
0
Dizzy er pengeliderlig!!
0
Jeg kan sagtens forstå at de gerne vil ud og spille så meget som muligt, når de nu endelig er sammen igen, det' klart. Og jeg tror ikke nødvendigvis det handler om penge.
Det være sagt så ER sådanne turnéer bare kvalme og hr. og fru. Danmark (selvom jeg hader det udtryk) kommer mere for at spise hotdogs og drikke øl, end for at høre musikken. Derfor synes jeg ærlig talt det tager noget af glansen af Dizzy. Desværre.
0
Næææh, en sovepille forklædt som koncert..
0
Når nu Dizzy spiller i Herning 29.maj,vil jeg sætte hvad som helt på, at de spiller samme weekend på Jelling Festival... fint med mig i øvrigt, skulle de runde runestensbyen
0
Stop whining, please?

Vi Rocker = Grøn Koncert.

Dizzy vil bare ud og spille til så mange mulige koncerter (& tjene så mange penge som muligt). Og NEJ! det er der ikk noget galt i.

Dizzy rules:D
0
Vel talt Kristian93 - og så er det jo også stadigvæk frivilligt hvilke koncerter, man frekventerer. At der er noget for mange målgrupper, er da kun fint.
0
Fy for en sell out.
Det er Dizzy sgu for gode til!
0
I kan jo bare lade være med at møde op... - jeg har ihvertfald lige købt en billet på www.virocker.dk
0
Der er absolut intet galt i at tjene penge på musik. Hvis de kan score 150.000 hver mere, for at spille med Nick og Jay, så synes jeg bare de skal gøre det....

Fyr den af med fucking Medina hvis i kan :)
0
top fesen pakke... årets hadegave ;) ha ha
0
idealisme er noget, de lader os fans om ;)
0
Hva sagde jeg ... Der gik MJ i lortet ... ; )

Er da et spørgsmål om tid før de offentliggøres til diverse byfester og ikke mindst Grøn Koncert ...

Men så kommer de også ud til Hr. og Fru Danmark ...
0
Siden hvornår er Dizzy blevet "idealistiske"?


Hahaha, jeez. Jeg håber da virkelig ikke, at folk hører Dizzy for bare lissom at føle sig totaaaalt punk.
0
Jeez, værdsæt da bare at Dizzy overhovedet LAVER en reunion tour.
0
Nick og Jay er da meget fede hhihihiihih
0
jeg håber ligesom RandomMusix at de ikke kommer på Roskilde i år.. Synes at Dizzy har valgt deres måde at lave re-union på.. Ikke særlig stilfuldt efter min mening men fred være med det.. Jeg synes næsten at Roskilde ville sælge ud hvis de bookede nu efter at de har valgt at spille i resten af landet også.. Koncerten ville miste den værdi den kunne have haft hvis de havde valgt at spille kun på Roskilde.. Eller måske Roskilde og 2-3 andre steder.. Men nu har de jo altså valgt at spille i resten af landet.. så.. Men øhm jeg glæder mig da stadig til at se dem i KB hallen :)
0
Hvad er det for en latterlig holdning at have, hvis man foretrækker, at Dizzy spiller en eksklusiv koncert på Roskilde og ikke andre steder i landet?

Hvorfor præcis er det federe, at man er en af få, der ser dem - i stedet for at man er en af mange, der ser dem og hører den præcis samme musik?

Er det ikke musikken, der er det væsentlige? Er det mere væsentligt at være n del af en lille klub, der, øv bøv, får set noget, som andre ikke gør?
0
eksklusiv reunion-tour!?
Andre end mig der kan stave til sellout?
nu er det sku quick-cash ligesom så mange andre gendannelser ..

Pludselig ønsker jeg sku ikke engang, de kommer på roskilde.. musikken på roskilde skal være noget specielt, det er det sku ikke, når de åbenbart spiller over alt

Anyway ville sku gerne høre dem .. ærgeligt det skal koste over 300 kroner + gebyr

også tv2 og nik&jay?? tvivler om ikke andet på, at stemning bliver noget at råbe hurra for ...
0
** om ikke andet tvivler jeg på
0
Syntes sgu også det er lidt øv, at de skal spille med nik og gay og tv2.

Fint nok at de skal rundt i landet. Men helt ærligt, så ku de have gjort det med lidt mere stil. Altså sådan en længe ventet reunion...

Indspil et nyt album, og så turne landet sønder og sammen.

0
der er ikke langt fra det her til halbal i ringsted. SELLOUTS!
0
27#

fordi at når de spiller alle andre steder i landet også så ved man bare at det handler om penge.. hvis det havde været en enkelt eksklusiv koncert så synes jeg personligt bare at det mere ville sende et signal om klasse istedet for penge.. det havde ikke behøvet at være på roskilde det kunne også bare have nøjes med at være 2-3 koncerter andre steder eller en stor.. men når de nu har valgt pengenes vej(hvilket også er fair nok det bliver jo nok stadig fede koncerter) men så synes jeg bare ikke at roskilde skal booke dem da, som Ellehauge Kaizer siger, musikken på roskilde skal være noget specielt.. og det synes jeg ikke det er når det spiller i resten af landet også.. det er grunden til min "latterlige" holdning..
0
Elskere af kunst burde glæde sig over at det kan lade sig gøre at tjene penge på kunst.

Men i stedet anses det for mærkeligt skamfuldt.

Hvad er alternativet? Udelukkende kunst på statsstøtte? (=statsstyring). At alle kunstnere er folk på dagpenge?

Dizzy var jo heller ikke et undergrundsnavn i '94. De solgte (bare det år) over 200.000 albums til høj og lav. De nåede helt ud i krogene i Danmark. Hvorfor må deres koncerter så ikke??

Hvorfor forventer man at de kører deres genforening som om de var lille eksotisk indieband?
0
@Ellehauge
"Fordi at når de spiller alle andre steder i landet også så ved man bare at det handler om penge"
Det kunne ikke tænkes at dreje sig om, at spille for alle de folk, der åbenbart gerne vil høre dem?
Frem for at have en enkelt koncert eller to hvor billetterne bliver solgt sort til en formue?
I øvrigt, størstedelen af de danske bands, der spiller på Roskilde, spiller også i resten af landet.

Da Dizzy spillede til Rockshow, var der da også alt muligt Sound of Seduction og gøgl.
0
Jeg er sku' da ligeglad med, hvem der iøvrigt kommer og spiller! DIZZY kommer og det er grund nok til, at deltage. De andre bands er vel bare en ekstra bonus oven i hatten. Og prisen er der sku' da heller ikke noget i vejen med... 350.- spir for alle bands... Det er der vel mange der har givet bare for, at se DIZZY rundt omkring i landet på de mindre scener...
0
Dizzy Disserne er simpelthen for usaglige !!
0
Meget kan man sige om sammensætningen og om nik og jay, men de har et fedt live-band med, som i den grad opvejer de to popdrenge.
0
Hvis der er noget her der er usaglig, så er det sku da dig WIZZARD... Du læser og kommenterer på noget der egentlig ikke interesserer dig?!?
0
#38 Wizzard mener jo det samme som dig?? Han henviser til Dizzy 'Disserne'.

Det' slang hvilket du burde vide, når du staver sgu med k :-)

Log ind for at kommentere.

I går, kl. 12:00

Kulturer mødes ved dette års Orange Scene-åbning

Det er netop offentliggjort, at Damon Albarn åbner Roskildes Orange Scene i selskab med det syriske nationalorkester

I går, kl. 16:38

Roskilde Festival: Det gør vi, hvis Damon Albarn ikke vil gå af scenen

Multimusikeren nægtede at gå af scenen på Roskilde Festival 2015 – og nu kommer han tilbage til festivalen

I går, kl. 12:00

De har åbnet Orange Scene 1978-2015

Få hurtigt overblik over samtlige kunstnere, der har åbnet den ikoniske scene

I går, kl. 18:07

Vanessa Carlton udfolder nye toner i Danmark

Kvinden bag hittet A Thousand Miles giver dansk koncert

I går, kl. 17:54

Zayn Malik slår One Direction

Singlen Pillowtalk vælter hitlisterne

I går, kl. 17:27

Teenageidolet Austin Mahone gæster Danmark

Texas-sangeren får sin danske debut i en stor koncertsal

GAFFA Shop

Nik & Jay: 2
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
Nik & Jay: 3 - Fresh-fri-fly
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
Nik & Jay: Alt om Nik & Jay (Bog)
Kr. 99,00
Køb på GAFFA Shop
Nik & Jay: De Største
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
Nik & Jay: Engle Eller Dæmoner
Kr. 99,00
Køb på GAFFA Shop
TV-2: Det Gode Liv
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
TV-2: Det Gode Liv (Vinyl)
Kr. 179,00
Køb på GAFFA Shop
TV-2: Det Gode Liv T-shirt
Kr. 199,00
Køb på GAFFA Shop
TV-2: For dig ku' jeg gøre alting
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
TV-2: Showtime
Kr. 139,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Dizzy Mizz Lizzy
Kr. 59,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Dizzy Mizz Lizzy (Vinyl)
Kr. 199,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Dizzy Mizz Lizzy - En Drengedrøm (Bog)
Kr. 279,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Live I Århus (2xVinyl)
Kr. 199,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Rotator
Kr. 59,00
Køb på GAFFA Shop

GAFFA Plus

SPAR 17% PÅ NIBE FESTIVAL
Nibe festival præsenterer en lang række af topnavne, og du kan spare på din Partout-billet med GAFFA Plus.
KUN 1175,- Spar 200,-

GAFFA Live

Dizzy Mizz Lizzy Og DùNè
Fredag d. 29-04-2016 kl. 20:00
Tinghallen, Viborg
Find billet via GAFFA Live
Dizzy Mizz Lizzy + Special Guests DúNé, Love Shop Og Baal
Fredag d. 27-05-2016 kl. 16:00
Rødovre Rådhusplæne
Find billet via GAFFA Live
Dizzy Mizz Lizzy
Lørdag d. 25-06-2016 kl. 20:00
Tivoli Friheden
Find billet via GAFFA Live
Dizzy Mizz Lizzy + Special Guests Duné & Support
Lørdag d. 13-08-2016 kl. 17:30
Filmtorvet
Find billet via GAFFA Live

GAFFA nyhedsbrev

Modtag mails om ugens vigtigste nyheder, anmeldelser, koncerter og fester. Du kan afmelde igen til enhver tid.