Nyhed

Boyz II Men besøger Danmark igen

Den amerikanske trio vender tilbage til København til april for at give koncert i Amager Bio

Sidst Boyz II Men gæstede Danmark, var i 2008, hvor de til koncerten i Vega bød på hits som "End Of The Road", "On Bended Knee" og "I'll Make Love To You". Mon ikke også disse plus mange flere af gruppens hits vil finde vej til sætlisten, når de går på scenen 28. april i Amager Bio.

Boyz II Men debuterede i 1991 med albummet "Cooleyhighharmony", der til dato har solgt mere end ni millioner eksemplarer i hjemlandet. Successen blev dog endnu større i 1994 med albummet "II", der gik nummer et på albumhitlisten og har et salg på tolv millioner eksemplaer i USA alene. Siden da er kommet yderligere syv studieudgivelser, hvor albummet "Love" fra 2009 er det seneste.

Her tager gruppen, der siden Michael McCarys exit i 2003 har været en trio, kampen op mod klassikere som "Time After Time" (Cyndi Lauper), "Iris" (Goo Goo Dolls) og "Back For Good" (Take That), og måske dukker nogle af disse også op til koncerten.


Boyz II Men kan opleves i Amager Bio 28. april, og billetsalget starter tirsdag 16. februar klokken 10:00 via Billetnet.

ANNONCE