Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA DK ApS

Dizzy Mizz Lizzy udgiver bokssæt

GAFFA | Af Henrik Tuxen
Torsdag d. 04-03-2010 kl. 09:00

I forbindelse med deres kommende genforeningstur udsender Dizzy Mizz Mizzy, under titlen "Dizzcography", et bokssæt på henholdsvis vinyl og cd-format. Sættet bliver på fire enheder, på vinyludgaven som dobbeltalbum for optimal lydkvalitet, altså i alt otte lp'er. Ud over de to oprindelige album er der tale om den tidligere udgivne "Live In Århus" og en "Rest Of", som blandt andet består af den oprindelige demo-cd efter sejren i DM i Rock samt andre sjældenheder. GAFFA fik en snak med Tim Christensen om den eksklusive pakke:

– Nu, hvor der i forbindelse med vores genforeningsturné har vist sig at være så overvældende interesse – og da vi ikke kommer til at udgive nyt materiale – tænkte vi, at det var en god anledning til at udgive noget specielt for vores fans. Vi synes selv, at bokssættet er blevet rigtig flot. Da vores pladeselskab EMI først foreslog idéen, var vi noget skeptiske. Et bokssæt med et band, der har udgivet to studieplader! Men jeg syntes, at det er blevet rigtig vellykket. For eksempel bliver det første gang, at publikum kan få fat i den oprindelige demo, som var den, der banede vejen for os i sin tid. Så er der en liveindspilning fra Japan og nogle b-sider og bonustracks.

Ud over musikken byder "Dizzcography" på en større booklet, herunder en masse gamle fotos fra arkiverne, en udvælgelsesproces, som har været rigtig sjov, fortæller Tim

– Ja, det har været super cool. Vi er virkelig gået på jagt i de gamle scrapbøger og har fundet en masse fine billeder frem. Til gengæld har det været svært at gengive de gamle covere. De oprindelige layout-filer er ikke blevet gemt, så vi har været nødt til at lave "remakes" af dem, og det har taget noget tid.

Det er ikke den eneste ting, der har taget tid. Alle numre er remastererede, så drengene har fået lejlighed til at lytte de gamle sange igennem et par gange.

– Det har været fint, men nu glæder vi os først og fremmest til at komme ud at spille igen. Det begynder at lyde bedre og bedre i øvelokalet, afslutter Tim.

Der er altså noget at glæde sig til. "Dizzcography" udkommer den 29. marts, og turnéen sparkes i gang tre dage forinden i Odense. Læs udvidet artikel og Klub GAFFA-tillæg om Dizzy-drengene i GAFFAs aprilnummer, som er på gaden 31. marts.
            


22 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Nu sælger jeg min koncertbillet.
Nu det vidst malket rigeligt.
0
Ej hvor fedt de gør det !!!!!!!!!!
0
Ja, nu synes jeg også citronen er blevet presset meget mere end rigeligt. Jeg synes, det var fedt, at de arrangerede den re-union tour i landets håndboldhaller, men da de annoncerede 17+ festival koncerter - der blev det simpelthen for meget. Roskilde + Skanderborg havde været ok, men så bestemt ikke mere... og nu også dette - Jeg giver ikke fem flade øre for dem mere, det er simpelthen for ynkeligt og tyndt!
0
Velsagtens Danmarks mest hypede gymnasieband...nogensinde. Det er mig stadig ubegribeligt, at musik-Danmark har kunnet gå sådan i selvsving, bare fordi vi fik vores egne nationale langhårede guitarrødder i slipstrømmen af grungen.
0
Det er da altid noget at de selv kan se det komiske i at udgive et bokssæt med et bagkatalog på kun to studiealbums...

Jeg synes det var komisk da de udgav en "best of" indeholdende halvdelen af det materiale de nogensinde havde indspillet. Men det her må simpelthen tage prisen for mest ligegyldige udgivelse nogensinde...

Jeg må nok tilslutte mig koret af folk der mener at man skulle have ladet nok være nok...
0
Jeg forstår ikke at man brokker sig over at et rockband kan spille for mange koncerter, men smiler ganske bredt af deres boksudgivelse:-))))))
0
Puha, der bliver sgu hevet i det yver!!!

Lur mig om ikke der er en dialog i gang med Grøn Koncert? Bare for at ramme bunden helt!

De drenge er jo mere hypede end HC Andersen da der var HC A år!
0
Fuck. Den boks vil jeg gerne have. Jeg er helt enig med 2-deeppurplefan.
Til jer andre?. Skrives jeres adresser så jeg ved hvor jeg skal sende tudekiksene og broccolien hen. I behøver jo hverken at tage til nogen af koncerterne eller endda bruge kræfter på dette indlæg hvis det ikke har jeres interesse.
0
*ka-ching*
0
Fuck det blir fedt.. skal ha mig et boksset til min vinylsamling..
0
Hmm... Tim og drengene laver altså en Aqua. Tamt. Til Kniv : Meningen med debatforums som dette er vel at man skal kunne give sin mening til kende, eller er det mig der har misforstået noget? Selvom ens mening afviger fra det direkte positive behøver det jo ikke nødvendigvis at betyde at man ikke er interesseret...
0
Som udgangspunkt er denne udgivelse en smule tosset, men er man vinyl-samler er denne udgivelse en gave. Deres debut er næsten umulig at opspore(især efter deres genkomst). Derudover er Rotator aldrig blevet udgivet på vinyl, hvilket gør udgivelsen værd i sig selv. Men cd-udgaven er nærmest værdilød, det medgiver jeg!
0
Først købte jeg de to orginal albums, så The best of, for at få Live In Århus. Og nu skal jag så købe det hele igen, for 3 gang for at få et par sjældenheder? NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ
0
Forstår simpelthen ikke folks negative holdninger til både koncerter og boks-set. Alle prøver sgu da at tjene penge der hvor man kan. Samtlige af jer herinde havde sgu da gjort det samme hvis i kunne score et par hundredetusinde på det. Forbruget af musik har aldrig været højere end det er nu - problemet er bare at ingen gider at betale for den. Lad dog være med at købe lortet hvis det er et problem.
0
Der er overhovedet ikke noget i vejen med at lave en genforening, tage på tour og udgive lidt materiale. Problemet i mine øjne er måden det er foregået på.
Fra et par koncerter til en kæmpe tour, og så oven i hatten nu et boksset.
Med alle de penge der ryger ind på den konto må det mindste man kan forlange være et par nye numre! Men de er måske bange for at de har tabt det de havde engang, hvem ved. Det er sgu tyndt!
0
Vinyl boxen er bestilt ! iøvrigt bliver den lavet i 500ex i verden. Er man stor fan køber man den , er man ikke . så lad vær..
Jeg ser vildt meget frem til at opleve Dizzy 5 gange live i løbet af foråret og sommeren.
0
#15 Hvis du nu opfandt en eller anden smart dims som alle gerne ville købe, men du havde kun fået fremstillet 500 styk for ikke at brænde nallerne hvis nu der ikke var et marked for din dims. Ville du så ikke lynhurtigt få fremstillet et kæmpe parti du kunne sælge? Tror jeg nok. Du ville sikkert også få fremstillet en æske den kunne ligge i og en snor til den så den kunne hænge om halsen. Det DML gør er jo ikke en skid anderledes og fuldt forståeligt hvis man har en lille smule forretningssans.
0
#17 Ud fra et rent forretningsmæssigt synspunkt er der vist ingen tvivl om at de har ramt en guldåre! Og det ved EMI godt.

Det jeg i bund og grund efterlyser er en lille opdatering af deres "produkt".

Der var f.eks. noget der hed et bip bip spil en gang, og det er der i en eller anden grad stadig. Det er bare blevet videreudviklet gennem mange år, og er blevet noget mere avancerede. Men det får dem ikke til at sælge dårligere!

Hvis de virkelig mener de har en berettiget tilstedeværelse på festivaler og i haller landet over, bør de fiske noget nyt op af hatten.
Det ville formentlig ikke gøre dem fattigere!
0
Altså...
Først og fremmest er det jo en fremragende mulighed for folk at få Dizzy-pladerne på vinyl. Debuten går for 500+ kr. og Rotator blev ikke udgivet på vinyl.
Det samme med demo-cd'en - det er de færreste der har råd til at anskaffe sig den.
Og hvor mange ligger inde med Live in Japan? (Jeg gør, men ikke på vinyl :) ).

Cd-udgaven bliver sandsynligvis langt billigere end vinylboksen, så selv hvis folk har de 2 plader + Live i Århus, så er det 2 ultra sjældne udgivelser + de 2 bonustracks. For 300 kr eller hvad det nu bliver, det får man ikke engang Japan-albummet for længere.
Men ingen der TVINGER jer jo til at købe den box...

Og det der med de mange koncerter... Det er sku' da kun Roskilde-snobber der kan have ondt i røven over, at gamle såvel som nye fans i hele landet kan opleve DML - sandsynligvis for første gang, frem for at spille 2 steder. Og folk har jo øjensynligt stadig interesse, ellers var indendørskoncerterne jo ikke udsolgt på 10-30 sekunder som det skete i nogle tilfælde.
0
Rettelse: 229 for cd-udgaven! I Gaffas shop. Det er 115 kr. pr. stk. for demoen og Japan-pladen hvis man har resten i forvejen. Og så er det hele remastered...
0
Glæder mig helt vildt til den kommer. Mig og min Dizzy ven som høre det så meget som mig skal ud og købe den sammen, en til os vær den dag den udkommer. (: (: (: dizzy forever. ROCK !!!!
0
She DON'T mind the pain ...

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 12:00

Kulturer mødes ved dette års Orange Scene-åbning

Det er netop offentliggjort, at Damon Albarn åbner Roskildes Orange Scene i selskab med det syriske nationalorkester

I dag, kl. 12:00

De har åbnet Orange Scene 1978-2015

Få hurtigt overblik over samtlige kunstnere, der har åbnet den ikoniske scene

I dag, kl. 12:00

Guide: Her er 11 essentielle sange med Roskilde-aktuelle Damon Albarn

Vi varmer op til årets festival med 11 stærke sange med den musikalske ener

I dag, kl. 10:27

Kanye West skifter albumtitel for tredje gang

Rapperen slår fast, at den nye albumtitel har initialerne T.L.O.P

I dag, kl. 08:32

Beyoncé afviste Coldplay

Jeg kan virkelig godt lide dig, men dette er rædsomt, lød dommen

I dag, kl. 04:49

Gnaouamusikkens gale mand rammer Danmark

Det kan blive alt fra turistgejl til en sammensat tranceoplevelse, når Omar Hayat fra Essaouira gæster Danmark i weekenden

GAFFA Shop

Dizzy Mizz Lizzy: Dizzy Mizz Lizzy
Kr. 59,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Dizzy Mizz Lizzy (Vinyl)
Kr. 199,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Dizzy Mizz Lizzy - En Drengedrøm (Bog)
Kr. 279,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Live I Århus (2xVinyl)
Kr. 199,00
Køb på GAFFA Shop
Dizzy Mizz Lizzy: Rotator
Kr. 59,00
Køb på GAFFA Shop

GAFFA Plus

SPAR 17% PÅ NIBE FESTIVAL
Nibe festival præsenterer en lang række af topnavne, og du kan spare på din Partout-billet med GAFFA Plus.
KUN 1175,- Spar 200,-

GAFFA Live

Dizzy Mizz Lizzy Og DùNè
Fredag d. 29-04-2016 kl. 20:00
Tinghallen, Viborg
Find billet via GAFFA Live
Dizzy Mizz Lizzy + Special Guests DúNé, Love Shop Og Baal
Fredag d. 27-05-2016 kl. 16:00
Rødovre Rådhusplæne
Find billet via GAFFA Live
Dizzy Mizz Lizzy
Lørdag d. 25-06-2016 kl. 20:00
Tivoli Friheden
Find billet via GAFFA Live
Dizzy Mizz Lizzy + Special Guests Duné & Support
Lørdag d. 13-08-2016 kl. 17:30
Filmtorvet
Find billet via GAFFA Live

GAFFA nyhedsbrev

Modtag mails om ugens vigtigste nyheder, anmeldelser, koncerter og fester. Du kan afmelde igen til enhver tid.