Nyhed

X Factor-Heidi er tilbage

Heidi Herløw er på vej med sit andet album. Førstesinglen "Angerholic" udkommer på mandag.

I foråret 2008 blev Heidi, med efternavnet Herløw, nummer tre i første udgave af DR1's talentshow X Factor. Kort efter påbegyndte hun indspilningerne af sit debutalbum i tæt samarbejde med sangskriverne, producerne og multinstrumentalisterne Thomas Blachman og Kasper Winding. Albummet udkom i oktober 2008 på pladeselskabet Universal Music - et af verdens største - under titlen "Audioballerina" og fik pæne anmeldelser, blandt andet fire stjerner i GAFFA. Udgivelsen solgte også fint og fik i januar 2009 guld for 15.000 solgte eksemplarer. Kort efter drog Heidi Herløw ud på en længere turné til sidst på sommeren.

Herefter blev der stille om Heidi Herløw i offentligheden. Heidi var nemlig gået i gang med at skrive sange til sit andet album, denne gang med mere tid til at gå i dybden. Men midt i det hele takkede hendes pladeselskab Universal Music nej til at udgive albummet, og Heidi måtte derfor se sig om efter et nyt selskab.

Det har hun nu fundet i form af Playground Music (Annika Akjær, Julie Maria, Teitur med flere), som udgiver Heidi Herløws toer "Talisman" i begyndelsen af 2011. På albummet medvirker blandt andre Tim Christensen.


Førstesinglen "Angerholic" udkommer mandag den 29. november og viser en lidt vredere Heidi Herløw, end vi er vant til at høre hende. Singlen kan allerede nu høres på YouTube.

ANNONCE