Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S

Adele nummer to på hitlisten

GAFFA | Af Ole Rosenstand Svidt
Fredag d. 04-02-2011 kl. 09:33

Fredag morgen er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske top 40-hitlister, og i denne uge går Adele direkte ind på andenpladsen af albumhitlisten med sit andet album, "21". Agnes Obel ligger fortsat i top for femte uge i træk med sit debutalbum, "Philharmonics".

Ugens anden nyhed finder vi på en tredjeplads, hvor Big Fat Snake er nye med deres album, "Come Closer". Big Fat Snake udgav i øvrigt deres nye album samme dag, som deres tidligere guitarist Peter Viskinde med sit nye band udsendte livealbummet "I Live", men dette album er ikke at finde på ugens hitliste.

Nyhed nummer tre er koncertaktuelle Joan As Police Woman, der går ind på niendepladsen med sit fjerde album, "The Deep Field". På 12. pladsen er Chris de Burgh ny med "Moonfleet & Other Stories", og ligeledes koncertaktuelle Iron And Wine går ind på en 20. plads med sit fjerde studiealbum, "Kiss Each Other Clean".

Vi finder også en række re-entries på ugens albumhitliste. James Blunt vender tilbage på 35. pladsen med "Some Kind Of Trouble", Shu-Bi-Dua går ind på en 36. plads med bokssættet "1-9", Lady Gaga er inde på en 37. plads med "The Fame Monster", og sidste re-entry er Love Shop, der går ind på en 39. plads med "Frelsens Hær" – måske under indflydelse af mundharpespiller Henrik Halls tragiske død i sidste uge.

Tracklisten toppes igen i denne uge af Fallulah og hendes kendingsmelodi til DR1's aktuelle søndag aften-serie "Lykke", "Out Of It", mens Clara Sofie og Rune RK atter topper streaming-hitlisten med "Når Tiden Går Baglæns".

Læs hele hitlisten på hitlisten.nu.

Tip en ven
0 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 09:49

Hør Sias bidrag til Fifty Shades of Grey-filmen

Den australske sangerinde har indspillet nummeret Salted Wound til den længe ventede filmatisering af E.L. James bestseller-roman

0    
I dag, kl. 09:33

Fotoserie: Musik og mad hører da også sammen

SeriousDesign beviser, at musik og mad går hånd i hånd

0    
I dag, kl. 08:52

Taylor Swift hacket på Twitter og Instagram

Shake It Off, Taylor Swift

0    
I dag, kl. 07:32

Grunge-ikonet L7 gendannet efter 14 år

Bandet offentliggør samtidig Europatour og ny dokumentar

0    
I går, kl. 16:45

ENA melder afbud til Vegas Udvalgte - erstatning fundet

Den elektroniske r&b-duo Saint Cava tilføjes i stedet til aftenens line-up

0    
I går, kl. 16:39

Sekuoia udgiver første single fra kommende ep - hør den

Danske Sekuoia er nu klar med første melankolske udspil

0