Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S

Adele nummer to på hitlisten

GAFFA | Af Ole Rosenstand Svidt
Fredag d. 04-02-2011 kl. 09:33

Fredag morgen er lig med offentliggørelsen af ugens officielle danske top 40-hitlister, og i denne uge går Adele direkte ind på andenpladsen af albumhitlisten med sit andet album, "21". Agnes Obel ligger fortsat i top for femte uge i træk med sit debutalbum, "Philharmonics".

Ugens anden nyhed finder vi på en tredjeplads, hvor Big Fat Snake er nye med deres album, "Come Closer". Big Fat Snake udgav i øvrigt deres nye album samme dag, som deres tidligere guitarist Peter Viskinde med sit nye band udsendte livealbummet "I Live", men dette album er ikke at finde på ugens hitliste.

Nyhed nummer tre er koncertaktuelle Joan As Police Woman, der går ind på niendepladsen med sit fjerde album, "The Deep Field". På 12. pladsen er Chris de Burgh ny med "Moonfleet & Other Stories", og ligeledes koncertaktuelle Iron And Wine går ind på en 20. plads med sit fjerde studiealbum, "Kiss Each Other Clean".

Vi finder også en række re-entries på ugens albumhitliste. James Blunt vender tilbage på 35. pladsen med "Some Kind Of Trouble", Shu-Bi-Dua går ind på en 36. plads med bokssættet "1-9", Lady Gaga er inde på en 37. plads med "The Fame Monster", og sidste re-entry er Love Shop, der går ind på en 39. plads med "Frelsens Hær" – måske under indflydelse af mundharpespiller Henrik Halls tragiske død i sidste uge.

Tracklisten toppes igen i denne uge af Fallulah og hendes kendingsmelodi til DR1's aktuelle søndag aften-serie "Lykke", "Out Of It", mens Clara Sofie og Rune RK atter topper streaming-hitlisten med "Når Tiden Går Baglæns".

Læs hele hitlisten på hitlisten.nu.


Følg Adele tryk på hjertet

0 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 10:06

Citybois giver deres første koncert

Duoen lægger hårdt ud i en koncertsal med plads til flere tusind

I dag, kl. 13:01

Se Taylor Swift gå guitar-amok til Madonna-show

Swift overrasker publikum med vild sceneoptræden til prisuddeling

I dag, kl. 11:49

Tivoli klar med Pop-Up-program

Fredagsrockens lillebror præsenterer kunstnere for det unge publikum

I dag, kl. 11:57

Sónar vender tilbage til København i 2016

Efter stor succes og positive reaktioner på den første festival i København vender Sónar tilbage til DR's Koncerthus næste år

I dag, kl. 11:40

Copenhell klar med spilleplan

Se hvilke dage dine favorit-acts skal spille på Refshaleøen

I dag, kl. 11:13

Seasick Steve tager på dansk miniturné

Den amerikanske folk-musiker rammer Danmark til efteråret