Thomas Warberg vært ved Danish DeeJay Awards 2011

Thomas Warberg vært ved Danish DeeJay Awards 2011

Når årets udgave af Danish DeeJay Awards afvikles til april, er det med komikerens Thomas Warberg ved roret. Desuden annoncerer DDJA nu tre nye navne til showet, nemlig rapperne U$O (billedet) og Clemens samt Jon Nørgaard, der er aktuel med en ny single.

Thomas Warberg, der for tiden er kendt fra "Live fra Bremen", og tidligere fra "Comedy Aid" og "Comedy Fight Club", vandt i 2010 prisen som årets talent, "Läkerol-Talentprisen", som uddeles af standup-kollegaerne.

"Jeg er utrolig stolt over at skulle styre slagets gang til DDJA i år. Det er Danmarks største awardshow, og fyldt med ungdommens gnist og vildskab, så det skal nok blive fantastisk sjovt. Det bliver en stor aften hvor der udover et vildt publikum også vil være en masse glade vindere, og jeg skal gøre mit yderste for at bringe smil på læberne, og vil derudover uddele sønderjyske bamsekram til dem der ikke vinder", fortæller Thomas Warberg om sin rolle som vært ved DDJA.

Rapperen U$O, der er nomineret til 4 priser sammen med Kato & Johnson for nummeret "HeyShorty (Yeah Yeah part II)", er blandt andet kendt for sin medvirken i trioen B.A.N.G.E.R.S som han dannede med L.O.C. og Johnson i 1999. I 2007 udgav han albummet "Hold Nu", der af GAFFA fik 4 stjerner, og i de sidste par år har han arbejdet sammen med Kato, hvilket der blandt andet er kommet nummeret "Hey Shorty (Yeah Yeah part II)" ud af, som kan høres her.

I 1996 vandt Clemens DM i Rap, hvorefter han i 1997 udgav debutalbummet "Regnskabets Time". Efter næsten 15 år og en del udgivelser senere, er rapperen nu i gang med et nyt album, som han vil give smagsprøve på når han optræder til DDJA 2011.

De flest kender Jon Nørgaards historie – ikke mindst fra filmen "Solo", der skildrede sangerens liv efter han vandt programmet "Popstars" i 2002. Jon Nørgaard er lige nu aktuel med singlen, "Dine Øjne", der netop kommet på gaden. Hør singlen her.

Danish DeeJay Awards finder sted den 24. april klokken 18, og du kan læse mere om showet og billetter her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA