Nyhed

Vega varmer op til Start! Festival

Det københavnske spillested er vært ved en række arrangementer, der kickstarter dette års udgave af Start! Festival

Under navnet Præ Start har Vega og Start! Festival indgået et samarbejde om at præsentere nogle af de bands, der spiller på årets Start! Festival. Dette sker ved tre arrangementer, der alle finder sted på Ideal Bar. Det første arrangement løber af stablen den 19. maj, og her vil der være fokus på kunstnere indenfor hiphop-genren, og det er de tre navne Pelle, AndyOp og Revoltage, der bliver præsenteret.

Pelle beskrives som er en kompromisløst ærlig og atypisk rapper på den københavnske undergrundsscene, AndyOp (billedet) er rap med holdning og personlighed i teksterne, som leveres med skarp tunge og smil på læben, og Revoltage kaldes dansksproget intelligent, energisk, syret og uptempo hiphop-surf-rap-n-roll. 

De andre Præ Start aftener finder sted den 26. maj, hvor der vil være singer/songwriter-tema og den 2. juni, hvor den elektroniske musik vil være i centrum. 


Den 26. maj vil man kunne opleve Ingenmandsland, Jetflower, Gustav Wolter og Bjergtaget, og den 2. juni vil kunstnerne Illuminate, Panamah, Pink Marines, Mø og Rangleklods spille.

Førstkommende Præ Start finder sted den 19. maj klokken 21.00 på Ideal Bar i København, og det er gratis at komme ind. 

Læs mere om arrangementet her.


Start! Festival finder sted i perioden den 16.-18. juni i Den Brune Kødby på Vesterbro i København.

ANNONCE