Månedens magasin

Læs online | Abonner for kun 29,-

Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA DK ApS

Kelly Rowland blotter bryster til koncert

GAFFA | Af Siri Holm
Tirsdag d. 09-08-2011 kl. 11:13
Foto: Rasmus BS Hansen - www.terranaut.dk

Da den amerikanske eks-Destiny's Child sangerinde Kelly Rowland gav koncert i New Jersey søndag, smuttede hendes bh op og blottede begge bryster, skrev E! News i går mandag.

I søndags optrådte den 30-årige Rowland med hittet "Motivation" på club 4Sixty6 i West Orange, New Jersey. Og da hun under sin optræden løftede armen imens hun dansede til musikken, smuttede hendes bh nordpå og gav publikum lidt mere, end hvad de havde betalt for.

"Publikum i New Jersey var fantastiske. Jeg håber, I alle var lige så glade for koncerten og ikke har noget imod "peekaboo"-hændelsen (LOL)", twittede dommeren fra den britiske udgave af talentshowet X Factor efter koncerten i New Jersey.

I fredags var rapperen Nicki Minaj, som netop turnerer som support for Britney Spears i USA, ude for noget lignende, da hun uheldigvis blottede sin ene brystvorte under sin live-optræden i landsdækkende tv, Good Morning America. 

Tilbage i 2004 vakte Janet Jackson voldsom furore, da hun kom til at blotte sin ene brystvorte i Super Bowl-finalen, hvor flere hundrede millioner tv-seere kiggede med. Episoden medførte blandt andet, at showet nu sendes lidt forsinket, så lignende episoder kan klippes væk.


Følg Kelly Rowland tryk på hjertet

Kelly Rowland: Talk A Good Game
09-12-2013 (anmeldelse)
Kelly Rowland: Here I Am
06-08-2011 (anmeldelse)
46 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Altid rart at høre om sådan noget mellem alle de tørre analyser af tidens musikalske trends og dybteborende anmeldelser af interessante kunstnere med noget på hjertet.
0
pics or it didnt happen
0
Blottede bryster???

Nej den tror jeg ikke på, jeg vil se pics = beviser :)
0
Artikler som denne er grunden til, at jeg kun runder GAFFAs hjemmeside en gang om måneden. Sølle.
0
For at kommentere artiklen skal man jo klikke ind på den og gad vide om 1. og 4. ikke bare er sure over det manglende fotografiske bevis, som man til gengæld kan se her:

http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1598382.ece

0
#5: Haha Play18, tak for linket.

ekstra bladet er grundige: 7 billeder, det skal nok hidse nogen op i USA, de er jo så bornerte over there.

Janet Jackson fik i hvert fald en hel del "backlash" da hun viste en brystvorte under Super Bowl for ca. 3-4 år siden.

De er tossede de amerikanere. Vold og blod en masse på TV er tilladt, men at sige "Fuck" eller vise en brysvorte kan skabe SKANDALE i USA...

utroligt.
0
tsk-tsk Gaffa, dette er sgu da under jeres niveau!
suk!
0
# 7:

du klikker ind på artiklen "Kelly Rowland blotter bryster til koncert".


Der er masser af andre artikler man kan læse, hvis man ikke kan lide bryster. Jeg synes det er under Gaffas niveau at der ikke er nogle boobie-licious fotos, men dem kan man heldigvis finde andetsteds.

0
[Dette indlæg er slettet af admin, fordi det overskred GAFFA.dk's forumpolitik.]
0
Kom ind i kampen Gaffa...!

Brug jeres "spalteplads" på musiknyheder og ikke ligegyldig sladder om bare bryster...
Det er sgu for plat!
0
#10:

Nu er jeg ikke særlig stærk udi emnet computere og det dér world wide interweb eller hvad det nu hedder, men mon ikke der er plads nok på dét til denne nyhed, som vi sikkert er mange der er interesserede i?
Dog skal det siges at interwebbet er både godt og ondt, se blandt andet kommentør nummer 9 og dennes uheldige arbejdsdag p.g.a. historien om skæbnebarnets blottede barm.

0
[Dette indlæg er slettet af admin, fordi det overskred GAFFA.dk's forumpolitik.]
0
Ja #9 er sgu uheldig ; )
Der er masser af plads til ligegyldige historier som denne derude, det kan Se og Hør, EB.dk og alle de andre sladdermedier tage sig af.

Gaffa opdaterer med mainstream nyheder i alle genrer, men synes de skal holde sig fra sladder. Det er der, som du selvom pointerede, masser af andre der klarer for dem...
Hold jer til musikken Gaffa. Tak
0
[Dette indlæg er slettet af admin, fordi det overskred GAFFA.dk's forumpolitik.]
0
# 13:

Men der er jo ikke tale om sladder, hun viste jo bryster - se selv her:

http://ekstrabladet.dk/flash/udlandkendte/article1598382.ece

Det er benhårde facts og det glæder mig og muligvis også andre Gaffalæsere at der bliver fulgt op på sådan noget.
0
Personligt synes jeg det er flot når en kvinde Kelly Roland ikke er bange for at vise sin smukke brune krop.
Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg selv anser mig for at være heterosexeel, men jeg er ikke helt sikker.
Jeg har altid bl.a. også været ret vild med Will Smith og ser om som min nubiske prins som jeg en dag håber at møde og fortælle om mine følelser for ham, men de her billeder af Kelly Rolands krop har gjort mig varm inden i.
0
#15 Synes bare Gaffa burde bruge deres tid på andet end at skrive om... ja, patter ... ; )

0
#17:
Men det bruger du jo også - på en måde - din tid på p.t.:)

0
Nyheder om musik ja tak!
0
#18 Bruger min tid på det fordi jeg synes det er dumt af et seriøst medie (som man må formode Gaffa ser sig selv som) bruger kræfter, penge og tid på at skrive om bare patter...
0
#20:

Men bare patter er da skønne!

Ser du selv, sådan helt alvorligt, Gaffa som et seriøst medie?
0
Gaffa er da seriøse, men Gaffa er - også - en forretning med reklamer her på siden.

Generelt synes jeg standarden er høj på Gaffa, en enkelt artikel om bare bryster generer mig ikke. Men at der blev lavet 10-12 artikler om et ligegyldigt boyband som Take That, som ikke har noget at komme med musikalsk. Det var ikke ret godt.. det var hårdt at komme igennem ;)

Det var værre for mig med de Take That artikler - end denne med bare bryster. (haha!)
0
#22:

Et band med to udsolgte koncerter i Parken skal der vel skrives om i Gaffa.

Men der skal også skrives om bryster. Gerne mere, tak.
0
DK er et MEGET LILLE land, og det er uhyggelig svært at hive en ordentlig månedsløn hjem via musiknyheder. Kan oplyse, at lønnen på Gaffa er minimal, og ofte arbejder folk gratis. Derfor forsøger man at hive lidt kroner hjem via bannerreklamer på hjemmesiden og derfor er den mere folkelig end selve bladet :)
0
#24:

Ved du,sådan imellem os to, hvor meget Nephew og Kashmir betale for at være med i Gaffa?
0
De personer der brokker sig over over, at Gaffa bringer sådanne nyheder, er de samme personer der sidder og gokker den af til billederne, hvorefter de føler skam og bliver nødsaget til at fremstå som frelste internetbrugere, der kun læser lødige nyheder på Information.dk

Føj.
0
[Dette indlæg er slettet af admin, fordi det overskred GAFFA.dk's forumpolitik.]
0
Ovenstående indlæg er slettet af admin, fordi det overskred GAFFA.dk's forumpolitik.
0
Hvorfor skulle kommentarerne slettes, frøken Gaffa? Jeg sidder i skrivende stund og kigger på retningslinjerne, og jeg må erklære mig uforstående over for denne misdåd. For hvad indeholdt mine indlæg?

Racisme, nej. Perfide personangreb, nej. Bandeord, nej. Holdt jeg mig til emnet? Ja. Emnet var bryster, og jeg holdt mig under alle omstændigheder mindst lige så meget til emnet som i utallige uslettede kommentarer.

Så hvorfor skulle ovenstående slettes? Det er meget enkelt: Stiv pik og seksuelt indhold generelt. Det optræder dog ikke på Gaffas ovenstående liste over censurberettigende ytringer, hvorfor jeg ser mig nødsaget til at forlange mine kommentarer genskabt eller regelsættet præciseret.

På forhånd tak!
0
[Dette indlæg er slettet af admin, fordi det overskred GAFFA.dk's forumpolitik.]
0
De næste sytten indlæg bliver slettet af admin, fordi de overskrider GAFFA.dk's forumpolitik.
0
Slap nu af - Gaffa tillader åbenbart ikke sjoflerier af den rigtig lumre slags på deres hjemmeside og det har de da lov til.
0
[Dette indlæg er slettet af admin, fordi det overskred GAFFA.dk's forumpolitik.]
0
*I fred

0
Hej,Nummer 33.

Jeg ved ikke hvilket samfund Gaffa ønsker. Gid jeg vidste det og gid det var et godt samfund, for så ville jeg måske stemme på Gaffa, forudsat at Gaffa stillede op til næste folketingsvalg - eventuelt kunne Simon Kvamm skrive en slags sang eller i mindste fald et valgslogan, det er jeg ret sikker på han ville være god til. Jeg har det indtryk at han synes godt om Gaffa. Og Gaffa synes godt om ham.

Nå, jeg vil så bare erklære mig enig i dit opgør mod nypuritanismen, det er for mig også ubehageligt at opleve smædesange og skældsord blot p.g.a. min tøjsmag og den måde, jeg går rundt i parker på - så nummer 33, jeg støtter op om dig, så sandt som mit navn er MikeHunt.

Desuden synes jeg at Gaffa skylder dig en undskyldning.
0
# 35:

Det er ret tydeligt at Gaffa skylder Lirax en undskyldning, så den mening bakker jeg op omkring.
0
#33: Hvor er det berigende at en så tom "nyhed" som denne kan medføre en debat, der kan få selv forumets regelsæt sat ind i en social kontekst og hele debat-kulturen givet en relevant rolle i forhold til samfundet i bred forstand og debatørernes videre socialisering i særdeleshed.

+1!
0
37:

Det ER en nyhed at Kelly Rowland viser bryster. Om den nyhed så er "tom" eller ej er op til dig at afgøre. Men det er en nyhed. Måske burde dine anførselstegn have stået omkring ordet tom?
Desuden staves ordet forummet... ja, således: forummet.

Glad onsdag til alle!
0
#38: Du har ret: Det er en "tom" nyhed.
Mht stavnig kan jeg kun efterlyse en "rædiger"-funktion.
0
Jeg synes det er underligt at der ikke bliver fulgt op på denne tråd. Får manden/kvinden bag indlæg 29 en undskyldning af Gaffa?
Han/hun har ikke overtrådt nogle af Gaffas forumregler, derfor virker det - for mig - at hans/hendes indlæg blev slettet.

Hvis Gaffa har et problem med lummerhed på dette forum er det et anslag imod ytringsfriheden.

Jeg anbefaler derfor alle der har været ude for Gaffas censur - jeg gentager: alle - at opsøge denne advokat:

Q.C. Slikker
Bøssemagergade 3 (helt opppe i enden)
6880 Tarm
0
Kommentar til at Gaffa har fjernet nogle indlæg:

Jeg så generelt gerne at flere af Lirax' tåbelige off topic vittigheder blev fjernet. Han er bare irriterende med alle hans dumsmarte bemærkninger som aldrig - gentager aldrig - har noget med emnet at gøre.

Jeg har endnu til gode at se den mand kommentere alvorligt på musik. Måske Lirax er en fjollet teenager der bare ikke ved noget om musik og som selv synes han er så morsom, så fred være med Lirax og hans evige "morsomheder".

Men jeg forstår godt, hvis Gaffa mister tålmodigheden med den ret så tumpede Lirax. Idiotiske vittigheder som kører emnet off topic kan man kun få for meget af.

ps. nu får jeg nok nogle hug, fordi denne tråd handler om bare bryster, og ikke om musik, haha sådan er der så meget.. ;)
0
Kommer der ikke snart noget mere om pladevenderen Le Gammeltoft og et lækkert tøjmærke?
0
Jo tak til forslaget om flere nyheder om Le Gammeltoft. Hvis hun tager sin bluse af og det bliver fotograferet og Gaffa skriver om det og Ekstra Bladet viser fotografierne ville jeg være den gladeste dreng i Frederikssund.

Af med toppen, Le G.

Og Lovesexxxy: er du for eller imod censur?
0
Lovesexxy.

[Dette indlæg er redigeret, da det overskred GAFFAs forumpolitik.]

Denne artikel er ikke engang på forsiden længere - og ALLIGEVEL skal du liiiige endnu engang kommentere på mine kommentarer. Er du så'n det der masochist, som man hører så meget om i provinsen? Hvis du ikke kan lide mig, så LUK dog dine små blå øjne og scroll et par centimeter. Er det svært? Overstiger det dine begrænsede kompetencer? Skal du have folk til at hjælpe dig med at ignorere mig, ligesom du har folk til at hjælpe med at snørre dine sko?
0
#41:
Du skriver følgende i en tråd der handler om Kelly Rowlands bryster:

"Kommentar til at Gaffa har fjernet nogle indlæg:

Jeg så generelt gerne at flere af Lirax' tåbelige off topic vittigheder blev fjernet. Han er bare irriterende med alle hans dumsmarte bemærkninger som aldrig - gentager aldrig - har noget med emnet at gøre.

Jeg har endnu til gode at se den mand kommentere alvorligt på musik. Måske Lirax er en fjollet teenager der bare ikke ved noget om musik og som selv synes han er så morsom, så fred være med Lirax og hans evige "morsomheder".

Men jeg forstår godt, hvis Gaffa mister tålmodigheden med den ret så tumpede Lirax. Idiotiske vittigheder som kører emnet off topic kan man kun få for meget af.

ps. nu får jeg nok nogle hug, fordi denne tråd handler om bare bryster, og ikke om musik, haha sådan er der så meget.. ;)"

Ja, sådan er der nemlig så meget. Du kritiserer en mand/dame for at være off topic i en tråd der handler om bryster. Du gør akkurat det du kritiserer en anden for at føre. Og du er tydeligvis fan af censur.


Kettle. Black.

Not cool.
0
#41:

Ordet "føre" i ovenstående svada skulle have været ordet "gøre", men det er off topic.

Desuden ved du tydeligvis ikke særlig meget om Prince, men det er off topic.

Velkommen til helvede.

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 12:00

Kulturer mødes ved dette års Orange Scene-åbning

Det er netop offentliggjort, at Damon Albarn åbner Roskildes Orange Scene i selskab med det syriske nationalorkester

I dag, kl. 16:38

Roskilde Festival: Det gør vi, hvis Damon Albarn ikke vil gå af scenen

Multimusikeren nægtede at gå af scenen på Roskilde Festival 2015 – og nu kommer han tilbage til festivalen

I dag, kl. 12:00

De har åbnet Orange Scene 1978-2015

Få hurtigt overblik over samtlige kunstnere, der har åbnet den ikoniske scene

I dag, kl. 18:07

Vanessa Carlton udfolder nye toner i Danmark

Kvinden bag hittet A Thousand Miles giver dansk koncert

I dag, kl. 17:54

Zayn Malik slår One Direction

Singlen Pillowtalk vælter hitlisterne

I dag, kl. 17:27

Teenageidolet Austin Mahone gæster Danmark

Texas-sangeren får sin danske debut i en stor koncertsal