Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S
Nyhed / Onsdag d. 31-08-2011 kl. 10:10

Electric Lady Lab sampler a-ha

Den danske popduo har fået lov at bruge en sampling fra a-ha-nummeret "The Sun Always Shine on T.V." til deres nye single "Touch Me"

Electric Lady Lab bruger i deres nye single "Touch Me" en sampling fra a-has "The Sun Always Shine on T.V." med a-ha-forsanger Morten Harkets oprindelige vokal. Electric Lady Lab, der består af sangskriver og producer Martin Bøge Pedersen og sangerinde Stine Hjelm Jacobsen, lavede først nummeret og spurgte så bagefter a-ha om lov. De fik et overraskende ja.

A-has manager havde i første omgang sagt til gruppen, at det næsten var hundrede procent sikkert, at de ville få et nej. Men fordi han godt kunne lide nummeret, ville han spille det for a-ha og vende tilbage med et svar. Efter 14 dage fik Electric Lady Lab en mail fra manageren, hvor der stod, at alle inklusive Morten Harket havde godkendt nummeret.

Electric Lady Lab har skrevet "Touch Me" sammen med Johan Wohlert fra The Storm og tidligere Mew, der er stor a-ha-fan. Da de en aften var færdig med nummeret, synes de, at det var et hit, de ikke bare kunne slippe eller lave om. Derfor prøvede de at få samplingen godkendt.

Martin Bøge Pedersen har tidligere haft held til at få godkendt samples. Da han var en del af gruppen The Loft, fik han i 2004 held til at få godkendt et sample fra "Midt Om Natten" af Kim Larsen til The Lofts store hit "City of Dreams".

Electric Lady Lab albumdebuterede i januar 2011 i Danmark med "Flash!". Albummet indeholdt singlen "You & Me", der samplede fra den tyske eurodance- gruppe Snap!s hit fra 1992 "Rhythm Is a Dancer". Nu har Electric Lady Lab samplet igen, og i morgen udkommer nummeret "Touch Me".

Se videoen til "You & Me" her.

Følg Electric Lady Lab tryk på hjertet

Electric Lady Lab: Flash!
08-01-2011 (anmeldelse)
Tip en ven
0 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 12:27

Smukfest undskylder for at trække stikket på MØ

Den 6. august optrådte MØ på årets Smukfest og fik stærkt besked på, at hun ikke måtte crowdsurfe. Nu underskylder formanden bag festivalen.

0    
I dag, kl. 14:30

Suicidal Tendencies bassist død

Bassisten Tim ”Rawbiz” Williams fra bandet Suicidal Tendencies er netop død

0    
I dag, kl. 10:33

Miley Cyrus’ hjemløse Helt efterlyst af politiet

Den 22 årige Jesse Helt, som til MTV Video Music Awards slog et slag for unge hjemløse mennesker i USA, er i politiets søgelys

1    
I dag, kl. 13:13

Mejlgade For Mangfoldighed 2014 aflyst

Med kort varsel er stikket blevet trukket på den aarhusianske kulturfestival

0    
I dag, kl. 12:35

Forpremiere: The Cabin Projects debutalbum klar til stream

Kira Skov og Marie Fiskers fælles indsats, The Cabin Project, der udkommer mandag, kan nu prestreames på WiMP

0    
I dag, kl. 12:25

B.O.C i Pumpehuset og på Train

For første gang i crewets historie samles både KESI, Gilli og Benny Jamz aka Højer Øye om en decideret koncert i både København og Aarhus.

0