Aqua: ”Det er fedt, når vi får dårlige anmeldelser”

Aqua: ”Det er fedt, når vi får dårlige anmeldelser”

I oktobernummeret af GAFFA kan du læse et længere interview med Aqua, hvor de blandt andet taler om anmeldelser:

Efter den positive oplevelse på Grøn Koncert fik kvartetten smag for mere. Næste træk var en greatest hits-plade med to nye hitsingler, My Mama Said ogBack To The 80's. Og hvis nogle troede, at de fire vandhunde havde mistet grebet om, hvordan et pophit skulle skrues sammen, var de i givet fald i opposition til masserne. Begge sange fik massiv airplay, og sidstnævnte er ifølge statistikken det mest spillede nummer på dansk radio nogensinde, efter at have vippet Nelly Furtados Maneater af pinden. Den ABBA-inspirerede kioskbasker er, som René pointerer, et større hit end Barbie Girl, og det siger vel det hele. Men træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen, og Aqua har da også indkasseret massiv kritik efter gendannelsen, ikke mindst her i butikken. Greatest hits-pladen indkasserede hele to stjerner her i bladet, hvorimod bandets efterfølgende live-performance måtte nøjes med en enkelt. Bandet, der ellers føler sig relativt hårdhudede over for kritik ("specielt over for gode anmeldelser!!") bifaldt ikke dommen og for i blækhuset til redaktionen og klagede over behandlingen.

– Jeg mener ikke, man kan invitere en artist til fest, og sætte dem på forsiden (GAFFA juli 09, red.), og så svine dem til på den måde bagefter, udtaler Søren med alvorlig mine.

Det var ikke desto mindre, hvad der skete, men heldigvis er det ikke værre, end at de fire meget sympatiske og behagelige bandmedlemmer igen stiller veloplagte op til et GAFFA-interview. Og som Lene lakonisk kommenterer:

– Det er fedt, når vi får dårlige anmeldelser, så sælger vi altid rigtig godt.

– Der er heldigvis stadig en masse mennesker derude, der hader os og en masse, der elsker os, og sådan vil det nok blive ved med at være, supplerer Søren.

Og noget tyder på, at Aqua har overbevist en del af den kritiske presse, specielt hvad angår bandets koncerter, fortæller René Dif.

– Vi prøver at give alt, hvad vi har på scenen, og nyder det virkelig. På det seneste har vi fået både fem og seks stjerner, det er virkelig fedt.

Læs hele artiklen i GAFFAs artikelsektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA