Nyhed

Vince Clarke og Martin Gore klar med fælles album

VCMG's debutalbum "Ssss" er på gaden til marts

Duoen VCMG alias de to elektropionerer Vince Clarke (th. på foto, Erasure/The Assembly/Yazoo/Depeche Mode) og Martin L. Gore (Depeche Mode) udgav i november debut-ep'en "EP1/Spock", som var duoens første musikalske samarbejde siden Depeche Modes debutalbum "Speak & Spell" fra 1981.

Nu har de offentliggjort datoen for udgivelsen af deres debutalbum, som får titlen "Ssss" og udkommer 12. marts.

Clarke og Gore spillede først sammen i Depeche Mode, men kort efter udgivelsen af Depeche Modes debutalbum forlod Clarke gruppen for at danne først Yazoo, derpå det kortlivede The Assembly og siden Erasure. Efter Vince Clarkes udtræden overtog Martin L. Gore rollen som sangskriver i Depeche Mode fra netop Clarke. Siden har de to musikere hver især haft succesfulde karrierer, men nu har de fundet sammen igen.


Da VCMG annoncerede deres samarbejde i november, kom Martin L. Gore med følgende udtalelse:

"Helt ud af det blå fik jeg en mail fra Vince, der blot skrev: "Jeg er interesseret i lave et technoalbum. Har du lyst til at samarbejde?". Det var måske et års tid siden, hvor Vince beroligede mig med, at der ikke var noget pres og deadlines. Så jeg sagde "o.k", og vi gik med det samme i gang."
 
VCMG blev til over sommeren 2011. Under hele produktionsforløbet sad Gore og Clarke i hver deres studie og kommunikerede via e-mail, indtil albummet var helt færdigt.
 
"Ssss" er skrevet og produceret af Vince Clarke og Martin L. Gore, mikset af Timothy "Q" Wiles, indspillet af Sie Medway Smith og Vince Clarke og mastereret af Stefan Betke (aka Pole).
 
Tracklisten er som følger:
Lowly
Zaat
Spock
Windup Robot
Bendy Bass
Single Blip
Skip This Track
Aftermaths
Recycle
Flux

Hør VCMG med "Spock":


 

ANNONCE