Nyhed

Lyd+Litteratur klar med dansk kvinde-supergruppe

Musik og litteraturfestivalen offentliggør flere navne til plakaten. Denne gang tre særegne sangerinder i forening.

Lyd+Litteratur Festival 2012 finder sted fra den 17. til den 28. april i Aarhus og København, hvor den vil byde på optrædender og videokunst i feltet mellem musik, litteratur og lydkunst. Nu kan festivalen tilføje de sidste navne til det omfattende program.

Mest bemærkelsesværdigt må det siges at være, når en helt særlig trio bliver dannet i anledning af festivalen. Det drejer sig om en trio bestående af Jomi Massage, der blandt andet har været med i grupperne Murmur og Speaker Bite Me, Under Byen-frontkvinde Henriette Sennenvaldt (billedet) og sidst, men ikke mindst Tys Tys-sangerinden Maria Laurette Friis. 

Men det er ikke den eneste tilføjelse. Den japanske trommeslager Ikue Mori, der har arbejdet sammen med verdensnavne som Mike Patton (Faith No More med flere) og Thurston Moore (Sonic Youth) vil fremføre dansk musikalsk poesi med hjælp fra den danske saxofonist Lotte Anker.


Dette er bare nogle få af programmets overraskelser.

Lyd+Litteratur vil finde sted på følgende dage:

Aarhus, Radar (Godsbanen): Den. 17., 18., 24., og 27. april.


København, Huset i Magstræde og Københavns Hovedbibliotek: den 23. og 27. april, og Møllegades Boghandel: den 28. april.

Læs mere om årets program og om selve Lyd+Litteratur Festival på dens officielle hjemmeside

ANNONCE