Du er ikke logget ind  Log ind / Opret brugerCookie persondata politik for GAFFA A/S
Nyhed / Tirsdag d. 17-04-2012 kl. 11:20

Linkin Park udgiver nyt album

Femte album kommer til sommer, og samtidig er den nye single "Burn It Down" på gaden.

Af Mikkel Drejer Bertelsen
Foto: Fernando Valdés Carrasco

Det amerikanske nu-metalband fra Los Angeles udgiver deres femte album om godt to måneder. Albummet skal hedde "Living Things" og udkommer den 26. juni og følger op på 2010's "A Thousand Suns"

Ifølge GAFFAs anmelder Keld Rud, var det en blandet fornøjelse, men han havde dog ros til overs for flere af numrene og tildelte pladen tre stjerner. Albummet byggede videre på stilbruddet fra "Minutes to Midnight".

Nu må publikum så bare vente og se, om det nye album leverer. Magasinet Rolling Stone hævder i hvert fald, at "materialet er bandets stærkeste siden succesdebuten fra 2000". Pladen er produceret i samarbejde mellem forsanger Mike Shinoda og producer Rick Rubin, der blandt andre har arbejdet sammen med Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash, Adele og Metallica.

Linkin Park fik deres gennembrud i 2000 med deres storsælgende debut "Hybrid Theory", som i 2003 blev fulgt op af "Meteora" og "Minutes to Midnight" fra 2007. Gruppen har i alt solgt over 60 millioner album verden over.

Linkin Park er desuden aktuelle på dette års udgave af Skive Festival. Billetter til Skive Festival, som finder sted i dagene 30. maj-2. juni, kan købes via GAFFA Live

Her kan du høre nummeret "Burn It Down" fra det nye album "Living Things":

Følg Linkin Park tryk på hjertet

Linkin Park: The Hunting Party
03-07-2014 (anmeldelse)
Hør Linkin Parks nye single
06-03-2014 (nyhed)
Linkin Park: Recharged
09-11-2013 (anmeldelse)
Tip en ven
11 kommentarer. Tilføj din nedenfor.
Sortering:
0
Læste at chester har udtalt at det nye album villle være i stil med de 2 første.. når jeg hører denne single, bliver jeg pludselig i tvivl... åh gud jeg savner det gamle, papercut, don't stay, faint, in the end... det nye elektroniske emo-rock er simpelthen for kedeligt efter min smag..
0
Har du et link til den udtalelse? LP har altid varieret sig fra album til album. Men ud fra den nye single, så lyder det som om at de fortsætte stilen fra "Minutes to Midnight". Men jeg håber da at du har ret Sevenfold. Jeg savner også den hårde rock tone, men jeg kan nu også godt lide det mere stille og rolige.
0
Ikke den bedste single de har udgivet, men det er skam acceptabelt. Jeg glæder mig dog stadig til det nye album!
Syntes i øvrigt at det er fedt at du udvikler sig så meget, men til tider kan man godt savne stilen fra de 2 første album.
0
Næh, har de genindspillet "New Divide" som ny single. Lyder som en lidt uinteressant kopi af den synes jeg.. Øv
0
Well...


Fuck, det er ringe.
0
Mike Shinoda lavede dette indlæg på hans blog omkring baggrunden for det nye album, herunder hvordan det vil relatere til Hybrid Theory og Meteora: http://mikeshinoda.com/2012/04/15/monday-news-burn-it-down-release-dates-the-album-and-a-toolbox/
0
Det er virkelig noget af det ringeste de har lavet. Kan kun sige kom nu med jeres gamle stil igen, det er den de fleste folk helst ville høre. Men hvem ved hvor god pladen bliver, håber sku bare ikke den skuffer ligesom den forrige, for den skuffede virkelig
0
Synes folk skal tage en slapper og vente med at dømme hele pladen før man har hørt sangene. Det burdei kke være så svært.

Som ENORM LP-fan synes jeg faktisk det er en god sang, jeg kan godt lide den. Ganskevist, deres første plader er uden tvivl deres bedste, men man er nød til at respektere, hvad de gør. De har jo trods alt holdt fast ved deres rødder gennem alle deres album, som jo TYDELIGT kan høres på flere sange.

Kan slet ikke vente til albummet!!! :D
0
Kan stadigt huske de forhåbninger/forventninger jeg havde til LP efter deres første skive. Er dog desværre blevet skuffet gang på gang, håbede de kunne udfylde ventetiden imellem de 5 år som er mellem hvert TOOL album. Især deres seneste 2 albums har jeg fundet voldsomt uinteressante.
Hvis nogen mangler noget TOOLagtigt så prøv Kaura !
0
brok brok brok .. Musiksmag er og bliver altid forskellig. Heldigvis!
Jeg er kæmpe LP fan og elskede også deres første skiver, men må indrømme at A Thousand Suns er min klare favorit.
Heldigvis er der ingen der tvinger folk til at høre Linkin Park, så tør øjnene og find noget andet svedigt musik at lytte til :-)

Uanset hvad, vil jeg gerne komme med et bud på antal stjerner og titel til Gaffas anmeldelse af det kommende Living Things album.

- 2 stjerne. "Linkin Park rammer (igen) bunden med Living things".
0
Jeg var skeptisk med 1000 suns, men man må tage hatten af for det de laver! Men 1000 suns voksede synes jeg... De koncentrerer sig om musikken og ikke om at please pøblen, det synes jeg er voldsomt sympatisk! Klart de kunne have lavet 5 albums af samme skuffe, men det her synes jeg, vidner om stort musikalsk overskud og vision... LP er af den grund et af de bands som jeg i særlig grad føler jeg er nødt til at følge... Jeg er generelt til den genre de startede ud med, (og bands som deftones, tool, underoath osv.) men LP har i den grad udvidet min horisont...

Log ind for at kommentere.

I dag, kl. 10:54

Reportage: Sådan kommer Danmarks Rockmuseum til at se ud

GAFFA var med, da Danmarks Rockmuseum løftede sløret for, hvad den kommende faste udstilling vil byde på, når museet åbner i slutningen af 2015.

1    
I dag, kl. 10:01

Se smuk bokse-video fra Interpol – og læs interview

New York-gruppen er aktuel med en æstetisk gennemført video til sangen Twice as Hard

0    
I går, kl. 15:02

Se Jennifer Lopez og Iggy Azalea ryste twerking-instrumentet

Jennifer Lopez og Iggy Azalea viser hud i ny musikvideo

8    
I dag, kl. 08:48

Ultravox-sanger til Danmark

Midge Ure, kendt for 80'er-storhits som Vienna og If I Was, giver solokoncert i Odense i oktober

2    
I går, kl. 19:57

Vind billetter til Serial Killers-koncert, hvis du har en hashdom

Du kan komme gratis til koncerten i Vega i morgen, hvis du har en hashdom eller kender nogen, der har det – og er heldig

0    
I går, kl. 18:35

Det kan du forvente af Broken Twin live

Majke Voss Romme er i gang med sin Danmarksturné. Vi har stillet hende fem spørgsmål om turen.

0