Nyhed

Record Store Day i Badstuerock

Den snart 40 år gamle pladeforretning i Aarhus fejrer den internationale mærkedag for uafhængige pladebutikker

I anledning af RecordStore Day 2012 inviterer Badstuerock og Pop Revo Festival på et eftermiddags-arrangement i pladebutikken Badstuerock i Aarhus. Dagen byder på instore koncert med Folkeklubben, special import-vinyl samt gratis øl og kaffe. Pop Revo og Badstuerock elsker plader. Og det vil de gerne fejre.

I samme ombæring bliver det fulde program til dette års udgave af Pop Revo offentliggjort, samt spilletider og plakater. 

I august 2011 udgav Folkeklubben førstesinglen "Fedterøv" – en opsang, der skyder til højre og venstre. I slut-november 2011 blev denne single fulgt op af "I Vejen", en sang om kærlighed på katastrofekurs, om materielt og åndeligt hærværk og om på en og samme tid at være i vej, i vejen og af vejen.


Folkeklubben, som består af Kjartan Arngrim (vokal, guitar), Rasmus Dall (guitar med mere) og Rasmus Jusjong (beats med mere), har fået sit navn fra den første danske folkplade "En Aften I Folkeklubben" med Cæsar, Per Dich og Povl Dissing.

Hen over sommeren 2011 har bandet spillet et væld af små koncerter, og i midten af august gik trioen så i studiet i selskab med producer Nikolaj Vinten for at indspille den første single "Fedterøv", som bandet selv udgav den 27. august.

Da Badstuerock for nylig fik ny ejer, interviewede GAFFA den tidligere mangeårige ejer Mick D'Agustues om hans tanker om sine 38 år med Badstuerock. Læs interviewet i GAFFAs artikelsektion.


Her kan du høre nummeret "Fedterøv":

ANNONCE